Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Amikor nézitek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Amikor nézitek az olimpiát nem gondolkoztok el hogy mennyi jó pasi van? :D

Figyelt kérdés
Nekem nagyon sok tetszik onnan. Néha csak azon tűnődöm hogy "Ez is milyen jó, az sem rossz" stb. Más is van így vele?
2012. júl. 31. 22:27
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Dehogynem...gyonyoru szalkas testek *-* ahhw

18/L

2012. júl. 31. 23:14
 12/24 anonim ***** válasza:
Én ma konkrétan újra beleszerettem Gyurta Daniba :D:D:D ( először 2004ben, amikor 13 voltam :D ) Szóval igen, más is van így ezzel :D
2012. aug. 1. 01:29
 13/24 anonim ***** válasza:

Ah... nekem is Gyurta Dani meg Áron! :D

19L

2012. aug. 1. 02:28
 14/24 A kérdező kommentje:

Nekem Kis Gergő is bejön ám :D Ő is úszó csak annyira nem ismert, vagy legalábbis eddig soha sem hallottam róla...

[link]

[link]

Wooohhoooo XD

De amúgy sok külföldi is van aki jó, de még mennyi...

2012. aug. 1. 12:13
 15/24 anonim ***** válasza:

nők sportot csak a férfitestek miatt néznek legalábbis én eddig akárkit kérdeztem minimum alulöltözött sport volt , de ha nem akkor is a férfiak testét beszélték csak

aki meg azt mondja kit érdekel rothadás , a magyarok olimpiai szereplése a nemzet nívóját emeli vagy csorbítja , nemzeti érdek , becsület , ügy , nézni minimum kell szurkolni ott meg akinek van rá pénze

2012. aug. 1. 14:14
 16/24 anonim ***** válasza:

Dehogynem, rengeteg jó pasi van! :D

Mondjuk Áron pont nem jön be, de Kis Gergő, és még jó páran nagyon jók, a külföldieknél is van jópár jópasi, de például a sztárúszok, azaz Phelps meg Lochte is nagyon jól néznek ki. :D

2012. aug. 2. 01:34
 17/24 anonim ***** válasza:
Vagy aki nem is olyan rég hagyta abba az úszást, Aaron Peirsol, ő is nagyon jól nézki. Meg ugye rengetegen, csakhát nem tudom mindegyik nevét. xD
2012. aug. 2. 01:38
 18/24 anonim válasza:
de, pl Ryan Lochte elég helyes :D
2012. aug. 2. 18:44
 19/24 anonim ***** válasza:

Nekem Kis Gergő, Gyurta Dani és Phelps bejönnek:))) meg a tegnapi afrikai köztársasági bajnok se volt rossz kis aranyos feje volt:) ÉS A TESTEK

:D:D

2012. aug. 2. 21:35
 20/24 anonim ***** válasza:
Daniii milyen ügyes volt! :) És annyira szerény!
2012. aug. 2. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!