Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért gondolhatják azt rólam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolhatják azt rólam, hogy leszbikus vagyok?

Figyelt kérdés
2009. júl. 17. 20:24
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Az utolsó válasz írójától szeretném megkérdezni, hogy: te hogyan jöttél rá? (Persze csak, ha nem túl személyes a kérdés.)
2009. júl. 22. 21:13
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Hogy hogyan jöttem rá? Hmm. Ez jó kérdés. Az biztos, hogy nem úgy ébredtem egyik nap, hogy jött a nagy felismerés. Szépen fokozatosan állt össze a kép. Először úgy gondoltam, hogy csak kíváncsiság, hogy egyre jobban érdekelnek a lányok. Épp több éve voltam már együtt egy fiúval. Aztán a kíváncsiság átfordult vággyá, majd elkezdtem leszbikus lányokkal ismerkedni, és minél többet beszélgettem velük, annál biztosabb lettem benne, hogy igen, ez az amit eddig nem tudtam meghatározni,hogy mi hiányzik nekem. Aztán ahogy visszagondoltam a gyerek- illetve fiatalkoromra, rájöttem, hogy tulajdonképpen már régóta érlelődött bennem az egész. Már általánosban is mikor a többi lány a férfitanárokról ábrándozott, nekem a matektanárnő volt a kedvencem, de ezt akkor még csak úgy gondoltam, hogy biztos példakép :) Azóta rájöttem, hogy ez már akkor valószínűleg diákszerelem volt, csak nem tudatosan. :) Úgyhogy mikor összeállt a kép olyan 20éves korom tájékán, akkor a többéves kapcsolatomat megszakítottam és belevetettem magam a lányok világába. Most 3 és fél éve vagyok együtt egy édes lánnyal és nagyon örülök neki, hogy végre boldogan élhetek és nem kell önmagamat áltatnom :)
2009. júl. 23. 09:13
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Megint én. Csak eszembe jutott, hogy ha kérdésed lenne még, nyugodtan írhatsz privátot. Szép napot!
2009. júl. 23. 09:49
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2009. júl. 23. 17:19
 15/15 anonim válasza:
100%

Húhh Csajszi!! Amikor leírtad magadat akkor totálisan önmagamat láttam, mert én is pont ilyen vagyok. Rólam is terjesztettek ilyet az osztálytársaim... Még a mai napig is... De sajnos közben rájöttem hogy igazuk van.

L/15

2010. dec. 10. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!