Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolhatják azt rólam, hogy leszbikus vagyok?
talán a viselkedéseddel adsz rá okot
talán ha kicsit bővebben kifejtenéd
első vagyok
a leírtak alapján nem lehet téged (szerintem) leszbikusnak minősíteni ,biztos hogy nem a viselkedés alapján
lehet vki nagyon nem csípi a burád és ezért kezdte terjeszteni a pletykát
amúgy hány éves vagy ?
megint első
a sok birka csak pletykálni akart egy jót
egy másik kérdés : a barátaid ugye nem vették be ??
fogalkozz azokkal akik nem vették be az ilyen hülye barmokról ne végy tudomást
(tudom tudom könnyű mondani de próbáld meg )
Szia!
Én leszbikusként azt a választ tudnám adni a kérdésedre, hogy valószínűleg azért gondolhatták ezt, amit az első kommentedben is leírtál, mivel ezek a dolgok a fiatal leszbikusok elég nagy százalékára jellemzőek, bár sokan ekkor még egyáltalán nincsenek tisztában önmagukkal. Én is ilyen voltam tizenéves koromban, fiúkkal haverkodtam, hosszú hajam volt, de fiús, lezser ruhákban jártam, fociztam meg hasonlók, de ekkor még egyáltalán nem gondoltam,hogy leszbikus lennék. Csak 20 éves korom táján kezdett bennem tudatosulni. Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy biztos leszbikus vagy,csak nem tudsz még Róla, csak azt, hogy szerintem ezért gondolhatják. De sztem amint megkapják a pozitív megerősítést arról, hogy a fiúkat szereted, pl. lesz egy barátod, máris abbamaradnak majd a pletykák és majd utólag jót nevettek rajta, hogy hogyan is feltételezhettek Rólad ilyesmit. Remélem így lesz. Szép napot! (26/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!