Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért gondolhatják azt rólam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolhatják azt rólam, hogy leszbikus vagyok?

Figyelt kérdés
2009. júl. 17. 20:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

talán a viselkedéseddel adsz rá okot

talán ha kicsit bővebben kifejtenéd

2009. júl. 17. 20:25
 2/15 A kérdező kommentje:
Tény, hogy nem vagyok egy lányos lány, nem szeretek szoknyát venni, se sminkelni, nem lehet velem pasikról beszélgetni és nincsen barátom. Nem vagyok felvágós, inkább zárkózott, nem szívesen osztom meg másokkal a gondolataimat. A fiúkkal jól kijövök, mert velük általában van közös témám, de vannak barátnőim is. Szeretek sportolni, játék közben vagyok igazán önmagam. Nem becsülöm nagyra azokat a lányokat, akik mindenféle alattomos praktikát bevetnek a céljaik megvalósításai érdekében. Őszinte vagyok, és ha valami bosszant, akkor azt meg is mondom. Megértő vagyok, de iszonyúan türelmetlen. Nagyjából ennyi, ez vagyok én. De attól még, hogy nem vagyok egy beképzelt, pletykás némber, még nem vagyok leszbi..
2009. júl. 17. 20:36
 3/15 A kérdező kommentje:
Azt terjesztették rólam, hogy a lányokat szeretem. Persze az egészből semmit sem tudtam, egészen idáig, amikor egy barátnőmmel sétáltam. Összefutottunk egy régi ismerősömmel, aki ezt mondta: "Szóval mégiscsak leszbi vagy.." Én meg csak néztem rá, hogy ezt most miért mondta, aztán kiderült, hogy rengetegen ezt gondolták rólam..
2009. júl. 17. 20:39
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

első vagyok

a leírtak alapján nem lehet téged (szerintem) leszbikusnak minősíteni ,biztos hogy nem a viselkedés alapján

lehet vki nagyon nem csípi a burád és ezért kezdte terjeszteni a pletykát

amúgy hány éves vagy ?

2009. júl. 17. 20:54
 5/15 A kérdező kommentje:
Csak 15.. Engem az lep meg, hogy amit az az illető rólam terjesztett, azt mások el is hitték.
2009. júl. 17. 21:12
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

megint első

a sok birka csak pletykálni akart egy jót

egy másik kérdés : a barátaid ugye nem vették be ??

fogalkozz azokkal akik nem vették be az ilyen hülye barmokról ne végy tudomást

(tudom tudom könnyű mondani de próbáld meg )

2009. júl. 17. 21:19
 7/15 A kérdező kommentje:
Dehogyis :).. Én azt hittem, hallottak róla, ugyanis egyikük mindenképpen össze akart hozni egy sráccal (nem jött össze neki), de ők is csak csodálkoztak, amikor elmondtam, miket ki nem találnak.
2009. júl. 17. 21:30
 8/15 A kérdező kommentje:
Egyébként nem zavar a dolog (nincs bajom a melegekkel, csak a felvonulásokat utálom, mert teljesen feleslegesek), felőlem azt mondanak rólam, amit akarnak, csak furcsa volt, hogy én vagyok a fő téma, amikor egyébként nem vagyok valami "híres".
2009. júl. 17. 21:32
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én leszbikusként azt a választ tudnám adni a kérdésedre, hogy valószínűleg azért gondolhatták ezt, amit az első kommentedben is leírtál, mivel ezek a dolgok a fiatal leszbikusok elég nagy százalékára jellemzőek, bár sokan ekkor még egyáltalán nincsenek tisztában önmagukkal. Én is ilyen voltam tizenéves koromban, fiúkkal haverkodtam, hosszú hajam volt, de fiús, lezser ruhákban jártam, fociztam meg hasonlók, de ekkor még egyáltalán nem gondoltam,hogy leszbikus lennék. Csak 20 éves korom táján kezdett bennem tudatosulni. Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy biztos leszbikus vagy,csak nem tudsz még Róla, csak azt, hogy szerintem ezért gondolhatják. De sztem amint megkapják a pozitív megerősítést arról, hogy a fiúkat szereted, pl. lesz egy barátod, máris abbamaradnak majd a pletykák és majd utólag jót nevettek rajta, hogy hogyan is feltételezhettek Rólad ilyesmit. Remélem így lesz. Szép napot! (26/L)

2009. júl. 18. 16:12
 10/15 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2009. júl. 19. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!