Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk nektek hogy tetszik egy lány haja? Göndören vagy vasalva? Sminkbe mi fér bele?
Figyelt kérdés
2012. júl. 31. 01:14
11/21 anonim válasza:
Nem értek egyet az utolsóval. Nem műbaba kell, de egy enyhe smink mindig jó, az igényességet is kifejezi. De tényleg ne vigye túlzásba.
12/21 A kérdező kommentje:
en nem hasznalok alapozot se pirositot sot szajfenyt,ruzst se mert nem szeretem..szempillaimat szoktam kihangsulyozni meg ha olyan napom van akkor szemhejtussal kihuzom a szemem cicasra x) elso randira milyen smink legyen?
2012. júl. 31. 01:27
13/21 anonim válasza:
1:25 vagyok és 01:22-t értettem "utolsó" alatt.
Ha és a haj: Hát nekem nagyon bejön a göndör is meg a vasalt is. Én is azt mondom tehát h mindegy, de nem azért mert nem érdekel, hanem éppen azért mert mindegyik érdekel. :) Egy fontos kritérium: hosszú haja legyen, akár derékig érő.
14/21 anonim válasza:
Lehet egy kicsit hullámos a haja nem muszáj vasalva legyen csak ne legyen göndör,mert az valahogy nekem nem jön be nem tudom miért,ja és a másik meg hogy hosszú haja legyen ne olyan rövid ami mostanában divat...Sminkből meg pedig a lehető legkevesebbet használj.
15/21 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat.
2012. júl. 31. 01:39
16/21 anonim válasza:
Igenis egy nő adjon magára annyit hogy egy szolid sminket felvisz ha megy valahova... A haj meg teljesen mindegy de a természetesen miért nem szerepel a lehetőségek között? Lehet valakinek úgyis egyenes haja hogy nem vasalja kihullásig.
17/21 anonim válasza:
érdekes válaszok vannak itt....xD a legtöbben azt írják hogy nem kell smink csak épphogy vmi kis kence....nos hát én nem így vettem észre a fiúknál hogy a legtöbbnek a smink nélküli lányok tetszenének....akkor mért mindig agyon alapozózott,rúzsozott,műszempillás lányok kellenek mindenkinek?....no de mind1 ez csak 1 megfigyelés
18/21 anonim válasza:
Utolsó, én nem tudnék hozzáérni egy olyan "valamihez", szerintem undorító a 10 kiló smink. 19/F
19/21 A kérdező kommentje:
17es ebben nagyon igazad van foleg amikor feher mara szajuk..na aa undorito
2012. júl. 31. 11:55
20/21 anonim válasza:
Nyugodtan egy szolid sminket feltehetsz... Ha nem olyan szép a bőröd alapozó szempillaspirál szájfény. Mondhatják a fiúk hogy ne legyen rajta semmi smink, de ha látnák ugyanazt a SZÉP lányt kis sminkkel és nélküle, akkor a kis sminkest választanák. :)
Én például csillogó szemhéjtust használok, ami átlátszó csak ilyen kis csillogó szemcsék vannak benne,tök szép lesz tőle a szemem, nekem nagyon tetszik és tényleg visszafogott. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!