Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti hogy értékelitek ha a fiú borotválja a lábát? És azt ha nem?
Egy pasi NE borotválja a lábát!
23 L
Egy fiú miért borotválja a lábát? Akik az elején írták, hogy ez milyen alap, azok honnan höttek? Jővőre már a férfiak szemöldökszedése is alap elvárá lesz? Ne borotválja a lábát egy férfi, ha csupasz lábakat akarok nézegetni, nézegetem a sajátom.
22L
Ha szőrt akarok simogatni simogatom a macskámat.Egy pasi ne legyen szőrős.Kiábrándít hogy a szőrős testével hozzám ér.Elment a kedvem a reggelitől.
Ha tőlem elvárják a pasik hogy szőrtelenítsem magam,én is elvárom hogy ők is.
Olyan pasival nem is kezdenék aki szőrős.Undort kapnák.
Igaza van az elöttem szolónak, hogy akik fociznak gyarkan leszedik, én 10 éve focizom és szedem. már kiskorom óta.
Nekem valahogy nem fura. De az is más am hogy ha valaki "bebuzul" a lábszedés után kislnyosan viselkedik, véleményem szerint a férfit nem a szőr teszi. Ott van C.Ronaldo.. szedi.. ő is . mint minden focista.. sztem minden nap más csajt visz az ágyba... ti sem mondanátok nemet neki a lába miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!