Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ti hogy értékelitek ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti hogy értékelitek ha a fiú borotválja a lábát? És azt ha nem?

Figyelt kérdés
Én nem borotválom és nemis fogom....
2009. júl. 17. 16:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
70%
Némá!Most ugye csak vicceltél?Na ha a pasim egyszer leborotválná...úgy seggbe rugnám hogy örökre elmenne a kedve a borotvától.
2009. júl. 17. 18:40
 12/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszaitokat;) én is így vélekedem mint ti, a férfi legyen férfi, a láb borotválása maradjon a lányoknak és a b*ziknak xD
2009. júl. 17. 19:01
 13/20 anonim ***** válasza:
80%

Egy pasi NE borotválja a lábát!

23 L

2009. júl. 17. 20:28
 14/20 anonim ***** válasza:
78%
hát biztos hogy ne borotválja a lábát...máshol persze ha akarja borotválja..de engemm kifejezetten felizgat pl szex közbe ha látom a szörös lábát :D
2009. júl. 18. 07:31
 15/20 anonim ***** válasza:
64%

Egy fiú miért borotválja a lábát? Akik az elején írták, hogy ez milyen alap, azok honnan höttek? Jővőre már a férfiak szemöldökszedése is alap elvárá lesz? Ne borotválja a lábát egy férfi, ha csupasz lábakat akarok nézegetni, nézegetem a sajátom.

22L

2009. júl. 18. 08:26
 16/20 anonim ***** válasza:
35%

Ha szőrt akarok simogatni simogatom a macskámat.Egy pasi ne legyen szőrős.Kiábrándít hogy a szőrős testével hozzám ér.Elment a kedvem a reggelitől.

Ha tőlem elvárják a pasik hogy szőrtelenítsem magam,én is elvárom hogy ők is.

Olyan pasival nem is kezdenék aki szőrős.Undort kapnák.

2009. júl. 18. 08:32
 17/20 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem baromi kiábrándító és visszataszító egy csupasz pasi. Igenis, hogy legyen szőrös a lába, az úgy férfias!
2009. júl. 18. 20:17
 18/20 anonim ***** válasza:
55%
a lábát hagyja szőrösen :D ...
2009. aug. 2. 21:29
 19/20 anonim ***** válasza:
A fiatalok körében most 2010-ben a fiú tinik az ilyen tipikus focisták, páwák borotválják a lábukat. Ez lett a divat a fiatalok körében
2010. jún. 4. 01:18
 20/20 anonim válasza:

Igaza van az elöttem szolónak, hogy akik fociznak gyarkan leszedik, én 10 éve focizom és szedem. már kiskorom óta.

Nekem valahogy nem fura. De az is más am hogy ha valaki "bebuzul" a lábszedés után kislnyosan viselkedik, véleményem szerint a férfit nem a szőr teszi. Ott van C.Ronaldo.. szedi.. ő is . mint minden focista.. sztem minden nap más csajt visz az ágyba... ti sem mondanátok nemet neki a lába miatt...

2010. aug. 1. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!