Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy csaj szakított a barátjáva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy csaj szakított a barátjával, és összeismerkedtünk (én nem szeretnék tőle mást, csak barátságot) de a srác nem fogja fel, féltéken, és most szétakar verni. Ilyenkor mi a teendő?

Figyelt kérdés

2012. júl. 30. 19:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerezz be valami legális!! önvédelmi eszközt, és hordd magadnál; Gázpisztoly, 8 cm-nél kisebb pengehosszúságú kés, ilyesmik. Esetleg jelentsd a rendőrségen, hogy fenyeget. Így, ha arra kerül a sor, hogy tényleg bunyó lesz, nyugodtan hazavághatod, akár maradandó sérülést is okozhatsz, nem fognak érte megbüntetni.
2012. júl. 30. 22:32
 12/14 A kérdező kommentje:
hát gondoltam ezekre, de nem tartanám valami férfiasnak... amúgy már elvileg le van rendezve az ügy... szép szavakkal megbeszéltük... lehet, hogy nem kellett volna, mert így még rosszabb... nem fogunk verekedni, de nincsen rózsa tövis nélkül...
2012. júl. 30. 23:56
 13/14 anonim ***** válasza:
Te nyertél? (neked szurkoltam) :D
2013. júl. 3. 09:20
 14/14 A kérdező kommentje:
a sráccal megbeszéltük, nem volt verekedés, jófej, a csaj meg azóta összejött egy másik sráccal, elvileg megvannak... nekem azóta van barátnőm, és minden jó :D szal fogjuk rá, hogy nyertem :D
2013. júl. 4. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!