Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy csaj, bele vagyok nagyon esve, de még nem volt barátnőm, és nem tudom, mikor mi a teendő . Hogyan tudnám meg az ilyen alapdolgokat? Én 15, a csaj 14 lesz
Figyelt kérdés
Fura kérdés tudom, de kétségbeesek, amikor azon gondolkozok hogy mivel is kezdjem az ismerkedést, és ha összejöttünk tulajdonképpen mit is csináljunk. Kérlek segítsetek minél többen mert nagyon szar érzés :(2008. okt. 12. 22:56
1/8 anonim válasza:
odamész hozzá, bemutatkozol, mondod, honnan ismered, és megkérdezed, lenne-e kedve meginni veled egy teát vagy elmenni a mekibe.
ha ehhez túl félénk vagy, akkor az egyik barátnőjét keresd meg, és kérdezgesd a lányról. tök mindegy, milyen infókat akarsz megtudni, úgyis az a lényeg, hogy a csaj észervegye, hogy érdeklődsz iránta. (mert a barátnőjétől kb. a fénysebesség tizszeresével fog az információ áramolni :D )
2/8 A kérdező kommentje:
igazából kis kocka gyerek voltam, van sok haverom de egy se akibe mélyen megbíznék és ilyenekről kérdezzem. Lányokkal se sokat szoktam beszélgetni, csak néha a háziról kérdezem és hasonlók
2008. okt. 12. 23:06
3/8 anonim válasza:
a jó kocka gyerekeknek van kitalálva az MSN!! és a myVIP Megszerzed a csaj msn-ét és befüzöd ennél könnyebb helyzet nincs is öcsi :D Ha befüzted msn-en akkor meg találkozhattok nyugodtan :P
Nah remélem tudtam segiteni :D
-Á-
4/8 anonim válasza:
én nem azt mondtam, hogy a TE barátaidat kérd meg, hanem hogy a kiszemelt csaj barátnőjétől kérdezgess. a te barátaidról szó nem volt.
5/8 A kérdező kommentje:
ÉS egy ilyen fűzés milyen?
2008. okt. 13. 00:04
6/8 anonim válasza:
Ha kocka vagy, itt az alkalom, hogy abbahagyd és a való világban próbálkozz. Pofára esel majd párszor, de ez elkerülhetetlen, minél többet próbálkozol, annál eredményesebb leszel. Ennyi.
7/8 anonim válasza:
szépeket mondasz neki vicceket elhülyéskedtek ennyi :)
8/8 anonim válasza:
Kocka lol. Hát ehhez nekem is hozzá kell szólnom. Akkor egy cipőben járunk barátom. Én is az vagyok, és tökjól megvagyok most a barátnőmmel, és úgy érzem szereti is bennem, hogy vágom nagyon a pc dolgokat. :-] Neki segítek informatikából:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!