Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az értelme a csajozást tanító könyveknek?
Figyelt kérdés
Egyáltalán hasznosak? Ha igen miket tudtok ajánlani? Nekem az a tapasztalatom hogy nem sokat érnek, de unalmamban olvasgatok egyet kettőt.19f2012. júl. 30. 19:35
11/21 anonim válasza:
Semmi. A csajozáshoz 2 dolog kell, v legalább az egyik: jól kell kinézni v gazdagnak kell lenni. Megtanulni természetesen egyiket se lehet.
12/21 A kérdező kommentje:
utolsó mondta ki a nagy igazságot
2012. júl. 30. 20:11
13/21 anonim válasza:
Ugyanmár, akit visszautasítanak rögtön azzal jön, hogy bezzeg ha gazdag lenne vagy jól nézne ki, akkor lenne csaja. Közben meg azoknak sincs, ha közben egy büdösbunkók...
14/21 anonim válasza:
Pont h azoknak van a legnagyobb esélyük, akik jól néznek ki, gazdagok és büdösbunkók.
16/21 anonim válasza:
Nem siránkozni kell, hanem cselekedni...
17/21 anonim válasza:
Nemcsak a 13 éveseknél, kortól függetlenül minden lánynál/nőnél.
18/21 anonim válasza:
Akkor én ufó vagyok biztosan :D behalok :D
Istenem, pár nő visszautasított titeket, aztán itt kell nyígni és a nőket hibáztatni...
19/21 anonim válasza:
Kérdésre kérdéssel válaszolok. Az ilyen megmondó csajozóknak sosincs párjuk. Ha egy ilyennel vagy buliban és mondod, hogy ott egy bomba csaj, mutassa be, akkor leint, hogy fáradt/nem jó a hangulat hozzá/nincs kedve.
Szerinted van értelme ezeknek a könyveknek? MR DR XY leírja a tuti csajozós tippet. Ja azt életében egy csaja volt.
20/21 anonim válasza:
Egyet esetleg tudnék neked ajánlani.
Zsédenyi Csaba: Kulcs a nőkhöz
Nem kifejezetten csajozásról szól, azt neked kell megtenned, inkább a női lélekről, hogy miképpen gondolkodnak, viselkednek, mi mozgatja őket belül. Remélem, segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!