Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mégis mit csináljak?
Sziasztok! Az a helyzet, hogy van egy fiú, akit már 2 éve szeretek. Legjobb barátokként kezdtük, úgy lettünk azok, hogy segítettem a szerelmi életében, ugyan is az egyik barátnőm volt a szerelme. Most júniusban bejelentette h szeret, én hülye elhittem és 1 hónapot együtt voltunk, aztán rájött h még mindig azt a lányt szereti akit előttem. Nagyon rosszul éreztem magam, végig sírtam a napokat, de úgy voltam vele, hogy nem tudok nélküle élni, szóval megbocsájtottam neki, barátok maradtunk. Elég bunkó volt néha, de tényleg nem lettem volna képes elengedni. Most szerdán voltam annál a csajnál aludni akit szeret, és kicsit ittunk, viccesen odaszóltam neki, hogy tudom ám h össze fogtok jönni XY-nal.. Ő meg azt mondta, hogy tudom.. itt meglepett a dolog, mert ez a csaj azt mondta semmit nem akar XY-tól. Februárban együtt voltak egy darabig, de ez a lány csak kihasználja a fiúkat, XY össze is tört, én segítettem rajta. Csütörtökön hazamentem és mondtam XY-nak hogy mi történt, hogy lehet újra összejöhetnek. Erre ő: Tudom, okkal mondja, már 20.-a óta. Huszadikán összejöttek, és eltitkolták előlem. Plusz ez elég megalázó számomra, hogy így kell közölni, meg áá.. leírhatatlan. Eldöntöttem, hogy ha XY keresni fog, nem írok vissza. Már milliószor eldöntöttem ezt, de sose sikerült mert mindig kimagyarázta magát, meg nem is lettem volna rá képes. Most viszont úgy éreztem hogy ez mindennek a teteje. Nem írtam rá, arra vártam, hogy észrevegye: elveszített. Arra vártam hogy keressen, vagy valami. Hát keresett. Most írt, hogy nem tudja mit akarok elérni azzal h nem állok szóba vele egy ilyen hülyeség miatt.. annyit visszaírtam, hogy semmit a világon. Még azt tudni kell egyébként, hogy mindig segítettem neki, mindig mellette voltam, de ő soha. Csak lekezelt, és bántott lelkileg, sose törődött velem... Most a kérdés: Szerintetek mit kéne tennem, hogy jó legyen? Mert ami most van az nem állapot, minden este sírok, nem tudok élvezni semmit...
(bocsi, ez elég hosszúra sikeredett :P)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!