Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szex a munkatárssal? Legyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex a munkatárssal? Legyen vagy sem?

Figyelt kérdés
Egy munkahelyen dolgozunk, de úgy alakult, hogy fél éve másik osztályra kerültem. Ha összefutunk a folyosón szoktunk beszélgetni, flörtölni. Az utóbbi időben egyre pikánsabbá váltak a beszélgetéseink és kimondásra került, hogy kívánjuk egymást :)) Igazából csak szexet szeretnénk egymástól, amiben én is benne lennék. Miután ezt megbeszéltük rá 1-2 napra megtudtam, hogy párkapcsolatban él :S Most nem tudom mi legyen, mert én azt hittem szingli! Nem akarok egy kapcsolatba belerondítani, de nagyon izgatja a fantáziám! Szerintetek mi legyen??? 26/N
2012. júl. 29. 23:56
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Gondolj csak bele ha megkap utána mi lesz?Már nem biztos, hogy érdekes leszel a számára de ha esetleg mégis és elkezdenétek járni mi a garancia arra, hogy téged nem akar majd megcsalni?Ha már a mostani bnőjével is képes lenne ilyen mocsok lenni, szerinted te kivétel lennél?Szerintem hagyd a francba azt a gyereket!Találsz jobbat!És egyébként is neked sem esne jól ha a te barátod egy másik csajjal kupakolna a hátad mögött..Ne tegyél olyat senkivel ami neked sem esne jól!
2012. júl. 30. 21:30
 22/23 anonim ***** válasza:

de egyszerüek vagytok.... Ha a pasi benne lenne akkor nem a kérdező teszi tönkre a kapcsolatot, alapbóú is van valami para...

Szerintem ennek tudatában tégy úgy, ahogy jónak látod :)

2012. aug. 13. 19:34
 23/23 anonim ***** válasza:
50%
na te is megérdemelnéd hogy sz@rrá csaljanak....
2012. aug. 14. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!