Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szex a munkatárssal? Legyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex a munkatárssal? Legyen vagy sem?

Figyelt kérdés
Egy munkahelyen dolgozunk, de úgy alakult, hogy fél éve másik osztályra kerültem. Ha összefutunk a folyosón szoktunk beszélgetni, flörtölni. Az utóbbi időben egyre pikánsabbá váltak a beszélgetéseink és kimondásra került, hogy kívánjuk egymást :)) Igazából csak szexet szeretnénk egymástól, amiben én is benne lennék. Miután ezt megbeszéltük rá 1-2 napra megtudtam, hogy párkapcsolatban él :S Most nem tudom mi legyen, mert én azt hittem szingli! Nem akarok egy kapcsolatba belerondítani, de nagyon izgatja a fantáziám! Szerintetek mi legyen??? 26/N
2012. júl. 29. 23:56
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Azért az idézőjel :D
2012. júl. 30. 00:20
 12/23 anonim ***** válasza:
26%
Ésszel él az ember...már amelyik. Úgy látszik te nem tartozol közéjük, inkább csak ösztönből élsz, mint az állatok. De csináld, tegyél tönkre egy kapcsolatot, biztos jó lesz tükörbe nézned...legalább volt egy jó estét. Azért gumit használjatok, lehet nem te vagy az egyetlen, akit fűzöget.
2012. júl. 30. 00:23
 13/23 A kérdező kommentje:
Amúgy meg mit kell ribancozni? Nem csináltam semmi rosszat, péntekig úgy tudtam, hogy két független fiatal flörtölget, amiből lehet valami...
2012. júl. 30. 00:24
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Ja '' szív '' értem;) hát szerintem te csak valami igazolásért tetted fel a kérdést pedig neked kéne eldöntened , hogy mit akarsz tenni , egyébként ha nem dugod meg akkor egy hét múlva már szerintem nem is kívánod de nálad jobban senki nem ismer téged valószínüleg:)
2012. júl. 30. 00:28
 15/23 A kérdező kommentje:

00:28-asnak

Igen az a baj, hogy frissek az élmények, de igazad van, lehet 1 hét múlva már inkább az eszemre hallgatok. Jegelem a dolgot magamban egy darabig.

2012. júl. 30. 00:35
 16/23 anonim ***** válasza:
szerintem legyen, ha ő is akarja meg te is mit kell variálni 21
2012. júl. 30. 10:01
 17/23 anonim ***** válasza:
Az attól is függ hogy hol, milyen környezetben dolgoztok!Függ a helyszíntől a kolegáktól..stb. Más női munkatársadnál nem vettél hasonló szitut hogy fűzné őket?A pasi hány éves?kb. mióta lehetnek együtt a nőjével?Attól is függ hogy csak járnak vagy ténylegesen együtt is élnek!
2012. júl. 30. 12:39
 18/23 A kérdező kommentje:
Nem a munkahelyen akartuk a dolgot. Ő 35 éves. A kapcsolatáról nem tudok semmit... Most a héten szabin van. Utána tudok vele erről beszélni.
2012. júl. 30. 13:25
 19/23 anonim ***** válasza:
Nézd egy ilyen dologhoz két ember kell!Bármi legyen nem lehet csak téged hibáztatni!Mi lenne ha megpróbálnád rávenni, hogy szakítson a barátnőjével, mivel ha már ilyenekről beszéltek és egymás után vágyakoztok nagy valószínűséggel nem szereti már a barátnőjét, sokkal inkább megszokásból lehet vele.Ha a csaj megtudja hogy együtt voltatok először nem a szeretet párját fogja elővenni hanem téged, de ha a srác idő előtt kidobja akkor te tiszta maradsz!
2012. júl. 30. 13:29
 20/23 A kérdező kommentje:
Igazság szerint (amíg nem tudtam meg, hogy van valakije) titkon reméltem, hogy akár komolyabb dolog is lehet belőle, nem csak a szex. Mert a belső tulajdonságai is tetszenek... De hát ezek után... :S
2012. júl. 30. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!