Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egyáltalán boldog ember?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egyáltalán boldog ember?

Figyelt kérdés
Annyi a csalódott, depis, pesszimista ember. Van egyáltalán olyan, aki kiegyensúlyozott , boldog ember? Esetleg egy nagy gödörből mászott ki és most elégedett?
2012. júl. 29. 22:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Én elégedett vagyok:)

Bár még csak 17 éves vagyok.

2012. júl. 29. 22:27
 12/18 anonim ***** válasza:

"Sajnos tényleg ebben a világban a depresszió, a lehangoltság jellemző az emberekre."

Mond csak voltál te valaha külföldön? Mert ha igen, akkor nem hiszem hogy ilyet állítanál.

Újra csak annyit tudok mondani: ne Magyarországból induljunk ki.

2012. júl. 29. 22:28
 13/18 anonim ***** válasza:
Magyarországon tényleg borzalmas a helyzet, de ne mondja már nekem senki, hogy mindenhol máshol jobb a világban. Külföld tág fogalom, mégis melyik országra gondoltál?
2012. júl. 29. 22:32
 14/18 Hole Hunter ***** válasza:
Pont lesz@rom, melyik országban élek, ha megtaláltam a legcsodásabb nőt a világon...márpedig meglett! :)
2012. júl. 29. 22:36
 15/18 anonim ***** válasza:

Szerintem a boldogtalanság,meg a kiegyensúlyozatlanság emiatt a rohadt társadalom miatt van.Na meg az is,hogy az emberek elégedetlenek magukkal,jó persze valamilyen szinten az embernek törekednie kell,hogy jobb legyen az élete,de igazándiból ahhoz,hogy az ember boldog legyen nem feltétlenül kell pénz.Elég ha megnézzük a tibeti földművest vagy az amisokat,gyakorlatilag a földjükön az állataikon és a családjukon kívül semmijük sincs mégis boldogok.Az ő életük se könnyű de az biztos,hogy nem annyira komplikált és nem stresszelik magukat agyon.

21/F

2012. júl. 29. 22:37
 16/18 anonim ***** válasza:
Azért boldogtalanok a legtöbben, mert meg akarnak felelni a társadalmi normáknak. Amit a világ diktál, azt akarják követni és azt hiszik, hogy az a boldogság.
2012. júl. 29. 22:41
 17/18 anonim ***** válasza:
A boldogság nem egy hosszan tartó állapot, hanem csak egy aktuális. Ezt nem jól értelmezik. Az angol boldogság szót sem lehet folyamatosba rakni. Nem lehet folyamatosan boldog lenni. Lehet érezni elégedettséget, örömöt, azt, hogy te most te bármire képes vagy. Lehet érezni, hogy a mostani helyzeted tökéletes.. De ezek is csak aktuális dolgok. Nem folyamatosak.
2012. júl. 29. 22:57
 18/18 anonim ***** válasza:
Az angol folyamatos igeidő pillanatnyi cselekvést fejez ki.
2014. okt. 12. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!