Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egyáltalán boldog ember?
Én elégedett vagyok:)
Bár még csak 17 éves vagyok.
"Sajnos tényleg ebben a világban a depresszió, a lehangoltság jellemző az emberekre."
Mond csak voltál te valaha külföldön? Mert ha igen, akkor nem hiszem hogy ilyet állítanál.
Újra csak annyit tudok mondani: ne Magyarországból induljunk ki.
Szerintem a boldogtalanság,meg a kiegyensúlyozatlanság emiatt a rohadt társadalom miatt van.Na meg az is,hogy az emberek elégedetlenek magukkal,jó persze valamilyen szinten az embernek törekednie kell,hogy jobb legyen az élete,de igazándiból ahhoz,hogy az ember boldog legyen nem feltétlenül kell pénz.Elég ha megnézzük a tibeti földművest vagy az amisokat,gyakorlatilag a földjükön az állataikon és a családjukon kívül semmijük sincs mégis boldogok.Az ő életük se könnyű de az biztos,hogy nem annyira komplikált és nem stresszelik magukat agyon.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!