Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egyáltalán boldog ember?
Figyelt kérdés
Annyi a csalódott, depis, pesszimista ember. Van egyáltalán olyan, aki kiegyensúlyozott , boldog ember? Esetleg egy nagy gödörből mászott ki és most elégedett?2012. júl. 29. 22:15
3/18 anonim válasza:
Nincs, az egész világ szomorú. Gondolkozz már mielőtt valamit kérdezel.
4/18 anonim válasza:
Igen. Én. Iszonyat nagy gödörből másztam ki. Elégedett? :D Attól függ mivel kéne megelégednem, viszont szerintem ha valaki elégedett mindennel az régen rossz. Viszont kiegyensúlyozott vagyok, és nem igazán vannak problémáim. :) 23F
6/18 anonim válasza:
Helyesnek és jóképűnek tartanak a romlott jellemű nők?
7/18 anonim válasza:
Az ember pillanatnyi dolgokból táplálkozik. A boldogság az csak egy-egy pillanatig tart az embernél, míg a fájdalom az órákig, napokig, hetekig... Viszont az utána jövő boldogság ettől erősebb. Ha folyton boldogok lennénk, nem lennénk boldogok. Olyan magas lenne az ingerküszöb amitől boldogok lennénk, hogy nem lehetne elérni. Így nem létezne többé boldogság. (Egy ideig talán). Na de ez itt nem a filozófia témakör.
Pillanatnyilag nem vagyok boldog, de voltam már. :))
F/16
8/18 anonim válasza:
Ezen már én is gondolkoztam...de nem ismerek olyat, ha csak körülnézek, ismerősi körökben is...sok a pénzes, 'mindenem megvan' ember, de mind szomorúak belül, isznak, éjszakáznak állandóan, az exfeleségeket/barátnőket szeretik, megint mások senkiben se tudnak már megbizni...basszák el a nagyobbnál nagyobbnál nagyobb pénzeket szerencsejátékra, hogy addig is azzal foglalkozzanak, ne a belső gondjaikkal...és ez nem csak belemagyarázás...szomorú a helyzet, nah...
9/18 anonim válasza:
Ne Magyarországból indulj ki...
10/18 anonim válasza:
Sajnos tényleg ebben a világban a depresszió, a lehangoltság jellemző az emberekre. De szerintem ez érthető. Ám részben az emberek is hibásak, mert nem tudnak örülni a kis dolgoknak sem, és a könnyebb utat választják. Igen, nehéz boldognak és elégedettnek lenni, de nem lehetetlen és szerintem vannak olyan emberek, akik át tudnak térni a pozitív szemlélet váltásra. Én is erre törekszem több-kevesebb sikerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!