Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit tegyek egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek egy ilyen kapcsolatban? Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

20éves fiú vagyok, már 3éve együttvagyunk a bnőmmel. Neki suli miatt társadalmi beilleszkedési problémái vannak pszichés alapon, és ezmiatt nagyon feszült mindig. Otthon náluk a szülei miatt (minden apró dolog miatt OK NÉLKÜL leteremtik) és a testvére meg állandóan elle van, közös szobában nemengedi hogy pl az ablakon kinézzen meg ilyenek, állandóan kötekedik stb.. és ez bnőmnek persze rosszulesik de rosszabbul mint egy átlag embernek, sokkal komolyabban vesz apró dolgokat is mint ahogy kellene. Én már milliószor mondtam és bátorítottam hogy nemkell vele foglalkozni meg ittvagyok énis aki segít de nembir rajtuk túllépni és megis értem. a pszichiáter aztmondta környezetváltozásra van szükség mert itthon feszült és a családja sem tudja megteremteni azt a hangulatot ahol nincs ennyi ellenségeskedés.. pl aztmondják h a gyerekek csak teher és kész... megértem hogy kiborul. rettentően feszült mostanában ,és olyan szintre jutottunk hogy a kapcsolatunk is veszélybe került. én 'jótakarván' mondtam hogy megpróbálom megteremteni a körny.változást de nagyon nehéz diákként albérletre-rezsire meg miegymásra pénzt összeszedni. ez úgylenne jó hamár végeztem a sulival és dolgoznék. de megpróbáltam legalább tenni, spórolni ,hátha! de nemjött be és sorozatosan csalódtunk ezek terén,és már kettőnk közt csattan az egész feszültség, mert mi balhézunk ezek miatt.ráadás annyira zavarja minden, amit persze nem akar, hogy hamár megyek akkor semmi sem megy neki, mert ugye rám is figyelnie kell, eztmondja. hiába nemzavarom akkoris.. és nekem ez persze rosszul esik, segíteni akarok de rosszul sül el. és már ilyen se veled se nélküled helyzet van,mert ha nemvagyok ott az a baj, ha ottvagyok megyek szeretettel az a baj,és balhézás lesz belőle.. szóval nemtudom mit tegyek, mert hozzánk nemhozhatom ki ( szüleim miatt) náluk megint nemlehet, és megoldás tényleg egy más hely lenne de rettentő nehéz úgy hogy már itt lassan a kapcsink megy tönkre ezek a viták miatt... és sokszor ok nélkül kapok olyanokat amiket úgyérzem hogy nemkellene, pl mennek nyaralni és hogy jöjjek el,mondtam persze megyek, de utána párperc múlva aztmondja lehet jobblenne ha nem mennék mert úgyis csak zavarjuk egymást... és igy hogy segitsek mikor se ez se az nemjó neki... ??? ilyenkor mit tennétek? már lassan ott tartottunk 2napi gyötrődés után hogy az ideg beszélt mindkettőnkből, és már majdnem szakítás lett a vége.

De tegyük fel ha otthagyom, több ideje lesz magára úgymond, DE olyanokat mond h öngyilkos lesz, meg ilyenek..

ha pedig maradok akkor lehet a saját életem is tönkremegy mert énis megváltozok bármennyire is nemakarom. szeretem de igy mindketten rámegyünk erre, mert ha nembirom elvinni onnét akkor náluk abban a környezetben lehetetlen együtt lenni.

Mikor viták vannak pl otthon felidegesítik,és még őis szól ezt azt amivel engemis megbánt, és mindenkivel összekap, volt rá példa h kiakart ugrani meg ilyenek, akkor én hoztam vissza, de újabban az idegtől összeesik... és ha otthagyom és kárt tesz magában, talán öngyilkos lessz? hameg maradok vele akkor lehet folytatódik ez a sok probléma és csak belegabalyodunk...

Próbálok segiteni de egyszerüen annyira elfajult a helyzet...

Nemtudom már mit tegyek, pszichológusnál jártunk SEMMI. volt ezelőtt is iylenek miatt kórházban szegeden de most megint nagyon rossz helyzetben van...

és sehogy sem birom a kedvét visszahozni :S olyan nehéz ez az egész.

és mindig az ő fejével is gondolkodom ha én nemlennék neki akkor jobb napokon annyit se tudnánk megbeszélni mint idáig.. és akkor nemlenne aki eddigis bátorítja vagy vmi... Én törődöm azzal is hogy utána mi lenne vele.. mert nem akarom hogy szakítás miatt vessen véget az életének..

Köszönöm annak aki végigolvasta és válaszol, elmondja a véleményét !!!

2012. júl. 29. 22:00
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

ha így élek, akkor még lehet énis rámegyek erre az egészre idegileg v akárhogy..maradok és próbálom a tüzből menteni amit lehet, akkor bentmaradok az égő házban, és lehet évek és kudarcok során összetörik majd minden és porrá ég :/

ha meg kilépnék, akkor esély lehet arra hogy neki annyiból könnyeb lesz hogy nemjelentek majd neki zavaró tényezőt, viszont a szakításnál v az ő családi viszályai miatt meg az öngyilkosság..

És igaz akkor már én kiléptem, de otthagytam őt, akit sajnálok,viszont úgymond mentesültem az itthoni titkolózás,kapcsolat miatti viták és viszályok köréből is... Pff

hát ezt átkell gondolnom, de minden esetre köszönöm nektek, megpróbálok egyet aludni mostmár.

2012. júl. 29. 22:56
 22/27 anonim ***** válasza:
Jó de néha okés a helyzet! N te tudod öcskös fel a fejjel! Próbáltunk segíteni meghallgattunk ennél többet nem hinném, hogy tud valaki segíteni! Jó éjt!
2012. júl. 29. 22:57
 23/27 anonim ***** válasza:
Nem lehetsz felelős egy másik ember életéért.
2012. júl. 29. 22:58
 24/27 A kérdező kommentje:
Átolvastam most újra az összes kommentet, most 2napig ugye nem találkoztunk, majd csak holnap délután fogunk, akkor beszélek vele. kiváncsi leszek arra hogy megin mire megyek,és hogy őis mitfog lépni ezekre. Nembirom magamban tartani ezt a sok dolgot, megpróbálok beszélni vele, hogy ez így csak kettőnk kapcsolatát teszi tönkre.
2012. júl. 30. 14:23
 25/27 anonim ***** válasza:
Nem olvastam végig az összes hozzászólást, mert már a kérdésed is kisregény. Bennem az merült fel, hogy vajon mi az, amit szeretsz ebben a kapcsolatban? Szerintem ezt a kapcsolatot az tartja életben, hogy problémáitok vannak. Ha az elmúlna, mi maradna? Erről nem szól az egész.
2012. júl. 30. 14:35
 26/27 anonim ***** válasza:
végigolvastam. néhány kommentet is megnéztem. a te első kommentedig jutottam. tovább nem volt energiám, mond meg neki, hogy ha mindig ő van a középpontban, nekd nem jut SEMMI a kapcsolatból! beszéljétek meg, hívd el valahová, és legyél vele körültekintő! tereld el a témát. ha visszahozná mond meg hogy ettől te is ideges leszel, és már te sem bírod, te ettől jobban leszel ideges, mégis őróla beszéltek. gondolom ebből rohadtul eleged van. tartsatok szünetet. meg kell tanulnia a saját lábán megállni. eddig Te "csináltad végig helyette", legyen mondjuk 2 hét. addig ne beszéljetek, ne találkozzatok, semmi. ennyi idő vagy elég lesz, és helyre rázódnak a dolgok, vagy végleg vége. amelyik jobb. azt még én se tudom. de az idő mindent megold. hidd el, ennyi idő neked is elég lesz, és az idő döntése neked is jobb lesz. kevesebb lesz a feszültség, és attól még barátok maradhattok, ha neked tényleg ennyire fontos.
2012. aug. 3. 15:36
 27/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm, beszélni fogok vele, jövő héten v hétvégén elhívom,és beszélek vele 4szemközt erről az egészről, mert ezmár nyomaszt mindannyiunkat
2012. aug. 3. 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!