Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Külsőre mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Külsőre mennyire találtok vonzónak?

Figyelt kérdés

23/F Nem volt még barátnőm, elég önbizalomhiányos vagyok, kíváncsi lennék a másik nem véleményére, hogy mi az első benyomás ha pl. meglátnak.

Itt egy kép rólam:

[link]

2012. júl. 29. 21:53
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon vonzo vagy, izgalmas a kisugarzasod., ugyhogy nem ertem, miert nem volt meg baratnod. Egy ilyen pasira ragadniuk kellene a csajoknak.
2012. aug. 14. 21:53
 32/40 anonim ***** válasza:
Szerintem is jól nézel ki :)
2012. aug. 14. 21:55
 33/40 anonim ***** válasza:
Szerintem meg kamuzol: kizárt hogy ilyen külsővel nem volt még barátnőd...
2012. szept. 20. 20:01
 34/40 anonim ***** válasza:
egész aranyos vagy :)
2012. szept. 20. 20:05
 35/40 anonim ***** válasza:

nekem miért nem írnak ilyen szépeket a lányok? :(

mondjuk én nem teszek ki magamról képet mert nem merek, pedig lehet megérné o.O

2012. szept. 20. 20:41
 36/40 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon is jó pasi vagy!!!
2012. szept. 20. 21:06
 37/40 anonim ***** válasza:
ühüm. szerintem is jól nézel ki. :) a szakáll és a haj is tetszik, és egyébként szép a szemed színe. :D egyik bnőmnek nagyon világosbarna a szeme, ilyen sárgás, ő utálja, pedig nagyon különleges, főleg, ha rásüt a fény. o.O
2012. szept. 20. 21:54
 38/40 anonim ***** válasza:
...
2012. nov. 22. 16:13
 39/40 anonim ***** válasza:

Nekem sem volt még nőm,csak én 1 évvel fiatalabb vagyok.És se nem vagyok nyeszlett,se aránytalan testem,fejem,meg.

Azt,hogy kinek vagyok ronda,azt nem tudhatom.

Viszont önbizalom hiányos sem vagyok.De valahogy még nem jött össze semmilyen nővel sem xD

2012. nov. 22. 17:47
 40/40 anonim ***** válasza:
Helyes vagy szerintem is :) A hajad lehetne 1 cm-vel rövidebb, de amúgy nagyon rendben vagy!
2012. nov. 22. 18:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!