Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Külsőre mennyire találtok vonzónak?
Figyelt kérdés
23/F Nem volt még barátnőm, elég önbizalomhiányos vagyok, kíváncsi lennék a másik nem véleményére, hogy mi az első benyomás ha pl. meglátnak.
Itt egy kép rólam:
2012. júl. 29. 21:53
31/40 anonim válasza:
Szerintem nagyon vonzo vagy, izgalmas a kisugarzasod., ugyhogy nem ertem, miert nem volt meg baratnod. Egy ilyen pasira ragadniuk kellene a csajoknak.
33/40 anonim válasza:
Szerintem meg kamuzol: kizárt hogy ilyen külsővel nem volt még barátnőd...
35/40 anonim válasza:
nekem miért nem írnak ilyen szépeket a lányok? :(
mondjuk én nem teszek ki magamról képet mert nem merek, pedig lehet megérné o.O
36/40 anonim válasza:
Szerintem nagyon is jó pasi vagy!!!
37/40 anonim válasza:
ühüm. szerintem is jól nézel ki. :) a szakáll és a haj is tetszik, és egyébként szép a szemed színe. :D egyik bnőmnek nagyon világosbarna a szeme, ilyen sárgás, ő utálja, pedig nagyon különleges, főleg, ha rásüt a fény. o.O
39/40 anonim válasza:
Nekem sem volt még nőm,csak én 1 évvel fiatalabb vagyok.És se nem vagyok nyeszlett,se aránytalan testem,fejem,meg.
Azt,hogy kinek vagyok ronda,azt nem tudhatom.
Viszont önbizalom hiányos sem vagyok.De valahogy még nem jött össze semmilyen nővel sem xD
40/40 anonim válasza:
Helyes vagy szerintem is :) A hajad lehetne 1 cm-vel rövidebb, de amúgy nagyon rendben vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!