Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Külsőre mennyire találtok vonzónak?
Figyelt kérdés
23/F Nem volt még barátnőm, elég önbizalomhiányos vagyok, kíváncsi lennék a másik nem véleményére, hogy mi az első benyomás ha pl. meglátnak.
Itt egy kép rólam:
2012. júl. 29. 21:53
11/40 anonim válasza:
ha kicsit levágatod a hajad meg teljesen levágod a szakállad, és valami elegáns ruhát veszel fel, akkor nagyon jó pasi lennél:)
23l
12/40 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy felül ritka a hajam, és ez meglátszik ha rövidre vágom, egyébként nincs bajom a rövid hajjal.
2012. júl. 29. 22:49
13/40 anonim válasza:
Kicsit rövidebb haj, de amúgy rendben van minden :)
15/40 A kérdező kommentje:
Pesti vagyok :)
2012. júl. 29. 23:17
16/40 anonim válasza:
hihetetlen h nem volt még bnőd:)
nincs semmi gond a külsőddel..nagyon is bejön:D
17/40 anonim válasza:
Szerintem helyes vagy, nem értem, hogy lehet, hogy még nem volt barátnőd :) Egyébként a szakállad nagyon tetszik :) 21L
18/40 anonim válasza:
szent fos! nem volt még nőd? Ilyen fejjel? Én srác vagyok de én is látom hogy ez az előnyösebbik féle pofa
Szal hajrá gyúrd szét magad! xd
F18
19/40 anonim válasza:
Hah!! Pont olyan fejed van, mintha 100 csajod lett volna már eddig...Ez így nagyon jó ahogy van, semmin ne merj változtatni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!