Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vékony lány már nem is kell?
Figyelt kérdés
2012. júl. 28. 20:35
11/33 ASOT válasza:
mennyire vagy az? mint a képen?
ha már képet nem raksz fel, akkor nem tudnál keresni hasonlót? esetleg?
amúgy meg eddig olyan emberekbe futottál bele és ennyi.
12/33 AvernusTriad válasza:
Bocsi, a kérdezőnek szántam :)
Ha sportos és vékony vagy, az nem probléma. Az anorexiás lányok CSAK vékonyak, de NAGYON. Se alakjuk, se tömegük, se semmi.
13/33 ASOT válasza:
14/33 A kérdező kommentje:
jaj nagyon nem olyan vagyok , mint az első.
és nem vagyok annyira kidolgozott, mint a második.
2012. júl. 28. 20:57
15/33 anonim válasza:
Ha kövér lennél, akkor az lenne a kérdésed, h kövér lány nem kell-e. Nem az alakod miatt nincs pasid, ez biztos. Vagy túl válogatós vagy, és a nem annyira jóképű srácokat észre se veszed, vagy vmi szoftverhibád van.
17/33 A kérdező kommentje:
rá is már azt mondják, hogy gebe.
2012. júl. 28. 21:03
18/33 anonim válasza:
te nem vagy normális!!:D ha tényleg ilyen a tested, akk az nagyon jóóó:D
19/33 ASOT válasza:
Na akkor drága! Ne hizlald fel magad! ígérd meg jó?? :)
nincs veled semmi gond! akik eddig azt mondták azok 2 okból mondhatták..
1. féltékenység márpedig sokaknál mondattja ezt a féltékenység
2. avagy valóban a húsosokra buknak.
Szóval ne hízz!
1 dolgot csinálhatsz! biciklizz! Erősíti a segged és a combokat is. ha valamit akarsz akkor ezt csináld!
20/33 anonim válasza:
Nem az alkatod lesz a bibi. Amúgy én inkább azt vettem észre, hogy végletekben gondolkodnak az emberek. Pl.65 kilós lányt tehenezik, vagy 55kilósat gizdázzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!