Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy minden kissrác sír, amikor a lányok azt mondják nekik, hogy a náluk idősebb pasikkal szeretnének kapcsolatot, és nem velük?

Figyelt kérdés

2012. júl. 28. 19:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Azért mert te így vagy úgy gondolod, vagy ez a tapasztalatod, nem biztos hogy igaz mindenkire amit te most itt állítasz.

Én 24 vagyok, akkor velem egykorú csak dugni akar velem, de egy 30 éves már komoly kapcsolatot akar?

Sajnos ez nem bizonyított tény.

2012. júl. 28. 20:05
 12/14 anonim ***** válasza:
Mert az összes 20+ csaj itt sír gyakorin, hogy 12 éves férfit akarnak maguk mellé.
2012. júl. 31. 23:40
 13/14 anonim válasza:

15-25-26ig idosebb kell...

26-30 felett fiatalabb...

picit azert fura :D

de a kerdesre valaszt advan,rossz helyen keresgelsz kerdezo.

nem minden "kis srac" csak a szexre vagyik,vannak ertelmes kapcsolatra vagyook is

2012. júl. 31. 23:43
 14/14 anonim ***** válasza:

(nem olvastam el a kommenteket, de a kérdésedre felháborodottan kérdezem: )

TALÁN MERT NEKIK IS VANNAK ÉRZÉSEIK?????????

és talán sokkal jobbat is tudnak nyújtani mint az idősebbek amúgy...de ez embertől függ, szóval tök 8.

2012. aug. 1. 00:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!