Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket zavar, hogyha egy fiú, férfi szőrös? , bár még csak 15 éves vagyok, talán még kicsi, de már elég szőrös vagyok, értem ezt a lábamra, hasamra, hónaljamra, nemiszervem körül, persze ahol szükséges ott borotválkozok.
Figyelt kérdés
2009. júl. 16. 22:13
11/20 anonim válasza:
Mondjuk én kifejezetten visszataszítónak találom, ha valaki szőrtelen.. Legyen szőrös, mondjuk mértékkel..
15/L
12/20 anonim válasza:
a mellkas honalj es ezeknel szukseges a borotva...de a szoros lab szerintem kifejezetten szexi...
13/20 anonim válasza:
számomra rettentő visszataszító ha egy pasi szőrös. értem ezt arra h a hónalját, a mellkasát (neadjisten a hasát ha ott is van), hátát, farka táját nem szőrteleníti. ja és ne legyen már 1 hetes borostája.ha azt akarom h vmi szúrós/érdes pirosra dörzsölje a bőröm, akkor inkább törölközöm smirglivel...
14/20 anonim válasza:
Attól, hogy szőrős, még én is tudom szeretni, a szeretet tényleg nem ezen múlik. És, ok, divat, nem muszáj követni, de ha egyszer jobb... :)
A fenék is ezerszer jobb, ha nem szőrős, engem az jobban zavar, mint a nemiszervnél.
15/20 A kérdező kommentje:
értem,és köszi a válaszokat
2009. júl. 17. 22:20
16/20 anonim válasza:
Olyan mindegy ,ha egyszer szeretem... Amúgy a férfi legyen férfi, nem valami hímfajzat...
17/20 anonim válasza:
Szerintem egy pasi csak az arcát borotválja, sehol máshol! 17/l
18/20 Colix válasza:
én is fel akartam tenni ezt a kérdést. csak engem a nemiszerv és a bajusz érdekel.
19/20 anonim válasza:
Szerintem ha epp eloszor talalkozol egy lannyal mindenkepp szortelenits aztan ha komolyabbra fordul a dolog esetleg jartok mar egy ideje akkor megtudjatok beszelni, hogy ot zavarja-e vagy sem. Minden lanynal mas ahogy itt is lathatod :) de ha szeret kulonben sem erdekli ez az apro dolog:) de az en velemenyem szerint honaj es farok az szortelenul jbb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!