Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Depressziós leszek, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Depressziós leszek, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Már szinte ki se megyek a házból, egész nap csak gépezek, v olvasok v tv-zek. a legjobb barátnőm állandóan a pasijával van, és mikor végre találkoznánk lemondja, hogy ő a pasijával lesz. És ilyenkor nem tudok mit csinálni, már teljesen bele fogok őrülni ebbe az egészbe. Nincs is kedvem kimenni itthonról, mert tudom hogy úgyis felesleges, nem lesz semmi. Mit csináljak??
2009. júl. 16. 20:56
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

hm, hát pont most akartam ráírni, erre kijelentkezett, mind1 legközelebb látom, ak majd beszélgetek vele. aztán majd' meglátjuk mi lesz.

amúgy köszi az eddigieket:)

2009. júl. 16. 22:03
 12/15 anonim ***** válasza:
Szegény egyébként én is így vagyokvele..ha gondolod irhatsz privát. én szivesen beszélgetnék veled vagy akármi:)
2009. júl. 16. 23:16
 13/15 anonim ***** válasza:
szerintem lepj meg mielott az lennel enis az voltam hidd el hogy rosszabb barminel es kilabalni belole nehezebb mint hinned...legyel a magad ura...probalj megnyilni mindenki elott..szerezz uj baratokat es ne erdekeljen senki es senki ne fojasoljon be....beszelj egy pszihologussal vagy egy szemellyel akiben megbizol(lehet a baratnod,anyukad,stb)..ne fojtsd el magadban amit erzel...remelem rendbejon minden:)
2009. júl. 17. 09:17
 14/15 anonim válasza:

Én pont úgyanigy voltam mikor a legjobb bnőm öszejött a pasijával (most márnincsenek együtt)tiszta depis lettem ki se mozdultam ittonrólha el is mentem látták rajtam h depis vok.Semmihez nem volt kedvem .Most már jobb mert akkor folyton veszekedtünk h soha nem talizunk meg minden.Most hogy nincs vele talizunk .DE most a másik bnőm csinálja ugyanezt.A pasikkal is ugyanigy állok aki nekem teccik annak én nem akinek meg énnekem ö nem kell.

Ha gondolod szivesen beszéjgethetnénk msn-en.

2009. júl. 17. 11:51
 15/15 A kérdező kommentje:
basszus, nem tudok senkinek privátot írni nem tudom miért:O de ha írtok, akkor szívesen válaszolok, meg cserélhetünk msn-t ^^
2009. júl. 17. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!