Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a szerelem boldogit akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a szerelem boldogit akkor en miert leszek szomoru es depresszios akarhanyszor szerelmes leszek?

Figyelt kérdés
2008. júl. 1. 19:38
 1/8 anonim ***** válasza:
55%
viszonzottak azok a szerelmek? mert ha nem akkor megvan a válasz a kérdésedre sztem
2008. júl. 1. 19:43
 2/8 A kérdező kommentje:
volt egy baratom 2 evig ,orulten szerettem ,de szenvedtem mert o nem szeretett ,csak bantani tudott, es most 2 honapja van vkim ,es habar nem hittem volna ,megint szerelmes vagyok ,es most rettegek...annyira felek h megint szenvedni fogok ,nem tudom hogy tudok rajonni h a baratom szeret-e v sem...torodik velem ,de nem erzem azt ,hogy szeretne...
2008. júl. 1. 19:46
 3/8 anonim ***** válasza:
80%
sztem ez csak azért van mert az előző pasid miatt enm bízol a férfiakban. ha a mostani baártod nem bánt figyel rád stb akkor sztem elhiheted neki h szeret,mert ha nem tenné akkor nem hiszem h veled lenne
2008. júl. 1. 19:48
 4/8 anonim ***** válasza:
66%

Tudod el kell fogadnod hogy mindennek vége lesz és semmi sem tart örökké.

Amikor én kezdtem a kapcsolatomat így voltam vele. Ki akarom élvezni életem minden egyes pillanatát amig vele vagyok és leszek... ha meg vége van akkor ez így kellett legyen. Fel fogom dolgozni valahogy és nem azon aggódok előre hogy mi lesz akkor ha ... mert tudom hogy lesz egy két rossz napom de megint feltápászkodok és optimista leszek

2008. júl. 1. 19:53
 5/8 anonim ***** válasza:
4%
Azért szenvedsz, mert egy degenerált szar vagy.
2008. júl. 1. 20:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Mert szerintem félsz. Már csak meg kell találnod, h mitől.
2008. júl. 3. 12:45
 7/8 anonim ***** válasza:

én nem értem hogy miért lenne degenerált szar...

20:11-es te nem valami csepeli vérproli vagy? :D

2010. ápr. 28. 10:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerelem egy nagyon rossz dolog. Nekem csak plátói volt,de inkább csak a tetszel szinten,szerelmes csak az akinek be is teljesül.Maga az érzés szerintem nem ér egy fapálcikát sem. Mulandó dolog. Ha nem jön össze az a baj,ha összejön rövid ideig tart,utána elmúlik az a baj.Ha megcsalnak akkor meg az a baj,ha kiunnak az a baj.Több nyűg van vele,mint jó dolog,én így gonolom.Nem világigazság!
2010. okt. 2. 07:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!