Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon lóg a mellem? (kép)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon lóg a mellem? (kép)

Figyelt kérdés

[link] Nem én vagyok a képeken, de kb ilyen a mellem, ami az 'előtte' képeken látható... Engem nagyon zavar, és még csak 17 éves leszek.:S

Ráadásul a barátommal is pont most tartunk ott, hogy lassan már látnia kéne, vagyis próbálkozna szegény, ha hagynám, de félek, hogy nem tetszik neki, mert valami jóra számít, és ezt kapja...

Pasik és nők is, őszintén, nagyon tragikus?:S

2012. júl. 27. 23:15
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
0%
dugható, de valamit azért kezdhetnél magaddal, gondolom máshol se vagy valami feszes, sportolj kicsit...
2012. júl. 27. 23:53
 12/31 A kérdező kommentje:
Pont nem arra vagyok kíváncsi, hogy dugható vagyok-e:) Sportolok, amióta az eszemet tudom, valószínűleg pont ezért ilyen, mert későn kezdtem sportmelltartót hordani...
2012. júl. 27. 23:54
 13/31 anonim ***** válasza:
0%

Az utolsó kép az még fain is.

De amúgy ez nem gond, hiszen az eredetiség miatt lóg. Kell bele egy kis izom. Mellgyakorlatok.

2012. júl. 28. 00:00
 14/31 A kérdező kommentje:
Az segítene rajta kicsit?
2012. júl. 28. 00:03
 15/31 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem vészes, bár nem vagyok mell-függő.

40/F

2012. júl. 28. 01:42
 16/31 anonim ***** válasza:
29%

2. vagyok.

Igen a mell izmosítás segít, hiszen az izom összetartja a bőrt, és nem engedi el magát mint a zsír.

Ezért látszik meg a kővér férfiakon hogy "női mellük" van, míg az edzetteken ugyanolyan mellméretre hogy "izmos".

2012. júl. 28. 01:44
 17/31 anonim ***** válasza:
Ha a férfi cicit lát, nem érdekli a mérete és a formája, főleg ha fiatal az illető :)
2012. júl. 28. 02:04
 18/31 anonim ***** válasza:
0%
A saját melledet tedd ki, mert így nem lehet megmondani. És elég cink ha már ilyen fiatalon ennyire lóg.
2012. júl. 28. 02:41
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne cink, ha fiatalon így lóg?

Irtózatosan buta emberek, genetikáról hallottatok már?

Istenem, a sötétség terjed a világban.

2012. júl. 28. 08:32
 20/31 anonim ***** válasza:
Én mell mániás vagyok, és szerintem nem olyan rossz... Kicsit edzel cicire jobb is lehet:)
2012. júl. 28. 11:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!