Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszataszító-e?
Figyelt kérdés
Nagyon útálom magamban,hogy a mellbimbóm befelé van fordulva,ezért csak egy luk van a helyén.Fiúk,ez egy szeretkezésnél vagy bármi másnál visszataszító?Úgyértem hátrány ez?Nagyon szégyenlem és nemtudom,hogy egy fiú,akivel lefeküdnék mit szólna hozzá???2012. júl. 27. 17:34
2/9 anonim válasza:
sok nönek ilyen és a legtöbb pasit nem zavarja, nyugi. Viszont majd ha egyszer szülsz gondjaid lesznek a szoptatással miatta.
3/9 anonim válasza:
Engem nem zavarna. Valószinüleg ez is egyénfüggő. De aki szeret az nem ezen fog szöszölni :) 22/F
4/9 anonim válasza:
Ne aggódj,szerintem izgalom hatására "előbújik" :) ajajj!?!
5/9 anonim válasza:
Ne aggódj ezen, egy kapcsolat nem ilyen apróságokon múlik.
6/9 anonim válasza:
Van erre műtét ha téged ez ennyire zavar.
7/9 anonim válasza:
ha gondolod küldj egy képet és megmondom :)))
8/9 anonim válasza:
Na, a perverzektől sosem fog megtisztulni ez a világ
9/9 anonim válasza:
Nyugi! Engem például kifejezetten izgat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!