Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek 10 kg-nál sokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek 10 kg-nál sokkal többet kell leadnom? Egy ilyen alak mindenki számára visszataszító?

Figyelt kérdés

Nem önbizalomerősítésre vágyom,bár sose volt,de tényleg nem ezért írok,soha nem tettem ide ki képet,csak más ember véleményét még nem igazán hallottam az alakomról.3-4 hónapja kezdtem el céltudatosabban edzeni,nyilván mint láthatjátok az elsődleges célom a zsírégetés.Pórbálok táplálkozásban is mértéket tartani.A fő kérdés az hogy 10-12 kg-nál sokkal többet kellene fogynom és hogy a jelenlegi alak,persze később nem ilyen lesz,de hogy a jelenlegi nagyon gusztustalan és kiábrándító-e a fiúk számára.

[link]

2012. júl. 15. 23:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Istenem.....
2012. júl. 15. 23:33
 2/15 anonim ***** válasza:

őőőőő mivan?

egyáltalán nem vagy elhízott vagy kövér, de még duci sem

2012. júl. 15. 23:34
 3/15 anonim ***** válasza:

dagadt disznó

egyébként nem vagy kövér..egyáltalán.

rakj fel bikinis képet. azon jobban látszik.

2012. júl. 15. 23:37
 4/15 anonim ***** válasza:
Van rajtad mit fogni... A férfi társadalom 80% ezt szereti. Aki ennek ellent mond vagy bele tartozik a maradék 20%ba, vagy hazudik.
2012. júl. 15. 23:37
 5/15 anonim ***** válasza:
hát van mit fogynod és ne ilyen farmert hordj hanem sötétet ami hasonlóan van koptatva mert az slankít még a világos kövérít
2012. júl. 15. 23:40
 6/15 anonim ***** válasza:

Bocsi, nőként válaszolok és ismerős a képlet. Azok alapján amit írtál azt hittem egy kb. 100 kg-os nő alakját fogom látni, de nem. Sajna én is ilyen vagyok a 169 cm/57 kg-os paramétereimmel. Ez asszem örök betegségem, remélem Neked nem lesz az!

Szóval dili (már bocsi :) ) vagy! Jó formád van, csinos vagy és ha tovább is kitartóan edzel (!) még csinibb leszel!

Kitartás és nyugi tényleg jól nézel ki! :)

30N

2012. júl. 15. 23:44
 7/15 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenki válaszát!
2012. júl. 15. 23:46
 8/15 anonim ***** válasza:

Tök jó ez így!

Tényleg nem vagy ropi, de arányosan oszlik el rajtad a zsír. Gusztusos.

2012. júl. 15. 23:47
 9/15 Ⱳhite ßelle ***** válasza:

Igen, karjaidon látszik meg úgy arányosan oszlik el. 15 sem lenne sok.

-15kg 3 hónap alatt

Reggelizni nem szoktam, nem a fogyi miatt, hanem ilyen az életritmusom. Ebédre főzelékeket ettem többnyire, amik részben teljes kiőrlésű liszttel készültek kevés habarással és sok zöldséggel. Húst nem eszem 11 éve, fogyi mellett sem ettem, halat sem. Főzelékhez tojást/tojáspörköltet vagy barna kenyeret ettem (nem kakaóval színezettett. :D). Délutánfele 2 szelet sajtos kenyér paradicsommal vagy valami zöldséggel. Este 8kor 1-2 szendvicset ettem. Utána esetleg kakaót/menteskávét lehet inni ha megéhezel, az laktat :).

Dvdkre mozogtam kezdetben, Rubint Rékára de nem igazán éreztem fogyást, inkább szerintem csak izmosodtam, talán egy hónapig volt ez, eredmény hiányában ezt a hónapot nem számoltam bele a 3 hónapba, talán 1-2kgot fogytam úgy. (Nem azt mondom, hogy rosszak lennének a dvdi csak szerintem nem csináltam elég keményen, meg először az izom kezd el épülni és utána kezd csak a zsír lemenni.)

Vettem 2 hónapra elegendő L-karnitin 1000mgos ampullát, apotékától rendeltem, futás előtt fél órával vagy előtte ittam meg vagy ha kicsivel többet ettem. Heti 2-5ször futottam a focipálya körül nem igazán gyors tempóban min. 2,4kmert, max3,6ot. Egy kör 400m állítólag. Kezdetben 2x3 kör, aztán ment egyszerre hat kör, aztán egy darabig maradt a hat kör, amikor nem esett túlságosan nehezemre akkor meg volt a 9 is. Kinéztem egy pontot és ott döntöttem el mindig, hogy folytatom vagy megállok, valahol a kör közben nem álltam meg csak mert elfáradtam. Csak a következő fáig..., mondogattam.... xD :D

Úgy vettem észre, hogy egy két nap szünet után jobban megy a futás mintha minden nap csinálnám. Valahogy meg is jött hozzá a kedvem :), bár nem mondom, hogy jól esett, de jól éreztem magam, nem volt megerőltető. Lenyújtani le kell, rengeteget számít, hogy a következő vagy azutáni napon könnyebben menjen.

Cukrot, fehérlisztes cuccokat nagyon ritkán, csokiból ha ettem akkor 70%ost, tehát igazi csokit, nem csokis cukrot :). Krumpli, tészta helyett rizst ettem inkább.

Ha rendelsz L-karnitint akkor 2dlnél több vízbe tedd bele, fél liternél ne legyen több, állítólag barackosat rendeltem, de nem igazán éreztem bármilyen barack ízt:D. Kicsit savanyú, de nem rossz.

Talán mindent leírtam.

Ahogy meg elhíztam...

Este 11 legyen vagy hajnali 2 mindig ettem valamit "éhes vagyok" indokkal, meg majd milyen büszke leszek magamra ha leadom. xD :D Mozogni meg szinte nem mozogtam semmit.

2012. júl. 15. 23:48
 10/15 anonim ***** válasza:

Szia...

AZ lenne a tanácsom hogy a súllyal ne törődj...én viszonylag vékony voltam mikor edzeni ekzdtem és a súlyom felfelé ment mivel nulla izmom volt és teljesen puha volt az a kevés hús is rajtam, mostmár kemények az izmaim de feljött vagy 3 kiló plussz az alakom és a fogásom viszont jobb...

2012. júl. 15. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!