Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 10 kg-nál sokkal többet kell leadnom? Egy ilyen alak mindenki számára visszataszító?
Nem önbizalomerősítésre vágyom,bár sose volt,de tényleg nem ezért írok,soha nem tettem ide ki képet,csak más ember véleményét még nem igazán hallottam az alakomról.3-4 hónapja kezdtem el céltudatosabban edzeni,nyilván mint láthatjátok az elsődleges célom a zsírégetés.Pórbálok táplálkozásban is mértéket tartani.A fő kérdés az hogy 10-12 kg-nál sokkal többet kellene fogynom és hogy a jelenlegi alak,persze később nem ilyen lesz,de hogy a jelenlegi nagyon gusztustalan és kiábrándító-e a fiúk számára.
Nem olvastam végig az étrendet, de az hülyeség, hogy ne egyél húst. Minden kell a szervezetnek, csak a mértéket kell tudni!
(bocsi, ha ezt volt a leírásban is!)
Szerintem vagy 80-at fogyj -.-
most komolyan, ez milyen kérdés? teljesen átlagos alkatod van, nehogy 10-en kilókat fogyjál, mert csontkollekció legyen! mozogj, erősíts, formáld a meglévő tested!
szerintem nem a súlyod, a probléma, már ha egyáltalán problémásnak lehet nevezni az alakodat. inkább szerencsésnek mondhatod magad, hogy nem hasra vagy fenékre hízol, hanem egyenletesen, szép nőies alakod van.
ahogy előttem is írták, 1 nap pihenést érdemes beiktatni, így van ideje regenerálódni az izmaidnak (és fejlődnie a keringésednek), az étrendedben arra figyelj, hogy felesleges kalóriákat csak ritkán vigyél be, akkor egyél, ha éhes vagy, fehérjét pedig célszerű edzés után ~1 órával, így épül be a legjobban. alap, de sokszor megfeledkezünk róla: sok-sok folyadék, és nem élsportolós csodaszerek meg cukros-savas löttyök, hanem víz. nekem sokat segít a komplex vitamin is (actival pl.), hamar kiürül edzés mellett. arra mondjuk érdemes figyelni, hogy reggel vedd be, én nem tudok rendesen aludni, ha este teszem - de lehet azért, mert már öreg vagyok. :)
minden elismerésem az eltökéltségedért és a kitartásodért! ennyi idő után gondolom már be is épült az életmódodba - maradjon is így, csak így tovább! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!