Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Egy jófiú mit sportol?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Egy jófiú mit sportol?

Figyelt kérdés

Csak mert jófiú vagyok és küzdősportra járok. Nem is vagyok rossz benne, de ha elmondom valakinek hogy mit csinálok, akkor mindig rajtam viccelődnek, mert nem nézik ki belőlem.

Akkor mit csinál szerintetek egy jófiú? Mit sportol? vagy sportol egyáltalán valamit?

2012. júl. 27. 12:38
1 2
 11/17 Golan Trevize ***** válasza:
A jófiúk nem küzdősportra járnak, hanem hegedűórákra.
2012. júl. 27. 12:47
 12/17 A kérdező kommentje:

én már kinőttem a "bizonyítsd be, verekedj!" korból.

úgyhogy mákom van. semmi kedvem nem lenne az életem hátralévő részét sitten tölteni.

2012. júl. 27. 12:48
 13/17 A kérdező kommentje:
zóna pocok: ha fizetsz egy krva jó ügyvédet, akkor szívesen.
2012. júl. 27. 12:48
 14/17 anonim ***** válasza:
Azt azért nem :) Csak lazán üss, hogy ne vérezzen, de azért lássák hogy ki a főnök :D
2012. júl. 27. 12:50
 15/17 anonim ***** válasza:

Miért számít annyira, hogy sok hozzá nem értő nyominger mit gondol?

Én versenyszerűen lovagoltam, de amikor elmondtam, hogy mit sportolok, mindenki legyintett, hogy az nem sport, mert visz a ló. Na ezek aztán ha egyszer felülnek két hétig jajveszékelnek az izomláztól, meg viszi őket jobbra balra a ló, mint szél a sz@ros papírt.

De nem nagyon érdekel mások suttyó gondolatmenete. Jót röhögök rajtuk.

2012. júl. 27. 12:59
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerintem az tök jó, legalább megtudod védeni a lányt ha kell:) Ne azzal foglalkozz hogy a lányoknak mi tetszik , mert mindnek más. A lényeg hogy te szereted és jó is vagy benne :)
2012. júl. 27. 13:04
 17/17 anonim ***** válasza:
ki nem sz*rja le? ha nem akarsz verekedni akkor viccelődjenek csak
2012. júl. 27. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!