Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Egy jófiú mit sportol?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Egy jófiú mit sportol?

Figyelt kérdés

Csak mert jófiú vagyok és küzdősportra járok. Nem is vagyok rossz benne, de ha elmondom valakinek hogy mit csinálok, akkor mindig rajtam viccelődnek, mert nem nézik ki belőlem.

Akkor mit csinál szerintetek egy jófiú? Mit sportol? vagy sportol egyáltalán valamit?

2012. júl. 27. 12:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy mit jelent a "jófiú" kategória.

Az én barátom is küzdősportra jár. De szerintem ebben nincs semmi.

2012. júl. 27. 12:39
 2/17 anonim ***** válasza:

Sakkozik. :D

Na jó, csak vicc, a küzdősport jó, és hasznos :)

2012. júl. 27. 12:40
 3/17 A kérdező kommentje:
Nem nézek ki "verekedősnek"... és már rohadtul unom a sok beszólogatást emiatt. Bánom hogy elmondtam mit sportolok.
2012. júl. 27. 12:40
 4/17 anonim ***** válasza:
Akkor ez tényleg nem a te sportod! Ha nem tudod magad vállalni magad.
2012. júl. 27. 12:42
 5/17 anonim ***** válasza:
Én dettó igyanilyen vagyok..küzdősportoló jófiú.De velem nem mernek viccelődni:D
2012. júl. 27. 12:42
 6/17 A kérdező kommentje:

Nem értem hogy kéne vállalnom magam. Nézzek dühösen és borotváljam le a fejem? Mert hogy szerintük ilyen egy küzdősportos...

Nekem van hajam, nyugodtan viselkedem és segítőkész vagyok.

2012. júl. 27. 12:43
 7/17 anonim ***** válasza:
Az én barátom (nem jófiú de nem is rosszfiú. Bár inkább jó...) kajakozik
2012. júl. 27. 12:45
 8/17 anonim ***** válasza:
nálunk az osztályba is volt ilyen fiú, aki karatézott, mindenki tudta róla, de nagyon fegyelmezett is volt egybe. A többiek meg folyton provokálták, piszkálták, hogy verekedjen végre...hülyék az emberek, nem kell velük foglalkozni.
2012. júl. 27. 12:46
 9/17 A kérdező kommentje:

lehet hogy jobb lesz, ha inkább azt mondom nem sportolok semmit.

akkor legalább nem tudnak mivel cikizni.

2012. júl. 27. 12:46
 10/17 anonim ***** válasza:
Aki cikiz azt rugd fejbe. Nem fog többet beszólni.
2012. júl. 27. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!