Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem számít a hűség?

Engem is megcsaltak, én is dobtam az illetőt.
Ennek több, mint egy éve, és mostanában kezdek azon a szinten lenni, hogy egye fene, talán meg tudok neki bocsájtani. De ez nem jelenti azt, hogy rögtön vissza is fogadnám.
Sajnos én is azt tapasztalom a környezetemben, hogy 10 párból 9-nél előfordult már a hűtlenség. És sokszor azoknál, akik váltig állítják, hogy az ő párjuk a világért sem lenne hűtlen...Én is így gondoltam, aztán mégsem lett igazam.
Nem tudom, hogy hogy jutottunk idáig. Nem tudom, hogy számomra miért alap a hűség, más számára pedig mért nem az. Én is utáltam a volt pasimat sokszor, mérges voltam rá, haragudtam rá, de nem rohantam rögtön az első jöttmenthez, hogy megvigasztalódjak. Ez hülyeség. Aki akar, az ellen is tud állni a kísértésnek.
24/n

En meg ugy gondolom, hogy van az a helyzet amikor elneznem a paromnak a megcsalast. Pl. ha mar gyerek van. Nekem biztos o vagy ok lennenek az elsok. Fiataloknal ezt en sem ertem, ez nem tisztesseges a masikkal szemben.
S erdekes modon, en is azt tapasztalam, hogy aki valtig allitja, hogy o nem csalna meg a masikat, azok a legkonnyebben megbillenthetok. Az elso paromat en is megcsaltam. A masodiknak elmondtam ezt ot nem erdekelte. 5 evig voltunk egyutt s vele nem tettem meg, jobban szerettem annal....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!