Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Már nem számít a hűség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem számít a hűség?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre a környezetembe, hogy senki sem hűséges, aki párkapcsolatban él.Egymásnak játszák a szerelmest, közbe meg félredugnak, vagy még csak nem is játszák,rossz a kapcsolat, de akkor se válnak meg egymástól. Olyanról is tudok, ahol a pasinak már lett volna valaki más, erre a csaja beköpte neki, hogy hozzá bármikor visszamehet.Vissza is ment, pár hónap múlva. Sőt a legtöbben elnézik a megcsalást, mert annyira szeretik a másikat.Ekkora hülyeséget.Engem is csaltak már meg, de én kidobtam az illetőt.
2012. júl. 27. 11:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is egyetértek. Szóval nem csak én gondolom ezt így. A mai világba már tényleg keveset számít a hűség egyeseknek. Számomra se érthető hogy ha valaki egyszer félrelépett, azt mért kell újra és újra visszafogadni.. Csak kínozzák egymást ezzel az emberek. :(
2012. júl. 27. 11:02
 2/13 anonim ***** válasza:
Mintha én írtam volna. Annyira elkeseredtem már emiatt,hogy azt mondtam,nem is kell komoly kapcsolat,mert úgyis megcsalnak. (Ezzel nem a nőket védem,mert lehet mi még rosszabbak vagyunk). Én sem tudnám elnézni a megcsalást, annyira megalázottnak érezném magam,hogy soha nem jönne helyre az önbizalmam (az a "sok" ami van). Mellesleg úgysem bíznék meg benne többet,az meg megölné a dolgot. Remélem azért csak mi élünk rossz környezetben,és vannak még iazgi,jó kapcsolatok.
2012. júl. 27. 11:04
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Engem is megcsaltak, én is dobtam az illetőt.

Ennek több, mint egy éve, és mostanában kezdek azon a szinten lenni, hogy egye fene, talán meg tudok neki bocsájtani. De ez nem jelenti azt, hogy rögtön vissza is fogadnám.

Sajnos én is azt tapasztalom a környezetemben, hogy 10 párból 9-nél előfordult már a hűtlenség. És sokszor azoknál, akik váltig állítják, hogy az ő párjuk a világért sem lenne hűtlen...Én is így gondoltam, aztán mégsem lett igazam.

Nem tudom, hogy hogy jutottunk idáig. Nem tudom, hogy számomra miért alap a hűség, más számára pedig mért nem az. Én is utáltam a volt pasimat sokszor, mérges voltam rá, haragudtam rá, de nem rohantam rögtön az első jöttmenthez, hogy megvigasztalódjak. Ez hülyeség. Aki akar, az ellen is tud állni a kísértésnek.

24/n

2012. júl. 27. 11:13
 4/13 Hanariko ***** válasza:
Nekem számít a hűség és én is szeretnék hűséges lenni a jövőben a páromhoz. De tény, hogy rengeteg az olyan mikor: "megcsalt, de úgy szeretem"... szerintem ez szánalmas, de ha ennyire szereti szenvedjen. (vagy dugjon félre ő is, de azzal meg magát írja le)
2012. júl. 27. 11:13
 5/13 A kérdező kommentje:
ilyet is ismerek.a pasi félrement, a csaj megtudta, az is félrement és most ki van egyenlítve..így tényleg működhet kapcsolat?
2012. júl. 27. 11:15
 6/13 anonim ***** válasza:
Azért van akinél számít a hűség... Csak meg kell találni azt az embert...
2012. júl. 27. 11:28
 7/13 anonim ***** válasza:
Ja, én is ezt látom sajnos...
2012. júl. 27. 11:45
 8/13 Hanariko ***** válasza:
Hát ha képesek még így élni egymás mellett, akkor biztos... na jó, elvileg így már semmi értelme a kapcsinak, de te is látod és mindenki látja, hogy léteznek ilyenek. Egyértelműen nem egészséges, pláne, ha van is másik csak/pasi akivel együtt lehetne a megcsaló, szóval még azzal sem lehet magyarázni, hogy utána egyedül lenne.
2012. júl. 27. 12:20
 9/13 Diavolino44 ***** válasza:

En meg ugy gondolom, hogy van az a helyzet amikor elneznem a paromnak a megcsalast. Pl. ha mar gyerek van. Nekem biztos o vagy ok lennenek az elsok. Fiataloknal ezt en sem ertem, ez nem tisztesseges a masikkal szemben.

S erdekes modon, en is azt tapasztalam, hogy aki valtig allitja, hogy o nem csalna meg a masikat, azok a legkonnyebben megbillenthetok. Az elso paromat en is megcsaltam. A masodiknak elmondtam ezt ot nem erdekelte. 5 evig voltunk egyutt s vele nem tettem meg, jobban szerettem annal....

2012. júl. 27. 12:26
 10/13 A kérdező kommentje:
több olyat is ismerek , akiknek lehetett volna más, sőt ők kezdték, keresték a másik kapcsolatot, aztán inkább visszamentek, mert már együtt vannak x éve és most kezdjenek mindent előlről...és fiatal, huszonévesekről van szó.
2012. júl. 27. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!