Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti a helyemben mit csinálnátok?
Figyelt kérdés
Most fejeztem be a 9. osztàlyt. Azon gondolkodom, hogy majd ősszel váltsak-e sulit, mert ott azt tudnám tanulni, ami szeretnék lenni. A mostani sulihoz nem nagyon köt semmi, csak az egyik osztàlytàrsam. Azt érzem, hogy mintha tetszenék neki, de tett már egyértelmű dolgot is, amit nem nagyon lehet félreérteni. Most van barátnője, kb fél éve, nem szeretném szétszakítani őket.. A másik suliból is elmehetnék ugyanolyan egyetemre, mint a mostaniból, de ott azt is tanítanak, amit itt nem, és én szeretném tanulni.. Ti mit csinálnátok? Elmennétek a másik suliba, vagy itt maradnátok a fiú miatt?2012. júl. 27. 08:32
1/4 anonim 

válasza:

Én azt mondom neked hogy a hátra levő életedre ne egy ilyen kamaszkori vonzalom vagy kamaszkori szerelem legyen behatással hagyd csak nyugodtan ott ezt az iskolát és menj olyanban ahol azt tanulhatod ami érdekel ! Hidd el ott is ugyan úgy megfognak találni a srácok !
2/4 anonim 

válasza:

Egyértelmű, hogy a másik iskolát választanám!
Meg se fordulna a fejemben a másik variáció!
1. Azt érzed, MINTHA tetszenél neki.
2. Foglalt a srác.
3. A másik suliban is vannak fiúk, és ekkora esélyed ott is biztos lesz.
4. Szerinted meddig járnál a sráccal, HA egyáltalán össze jönne? Mert az egyetem hozadéka egy életen át tart!
Hülye ötlet lenne egy ilyen bizonytalan, és nem is annyira jelentős dolog miatt (hiszen még semmi nem történt) a továbbtanulásodat hátráltatni.
5. Akkor hány éves vagy, 15-16? Egyáltalán miről beszélsz, miért kérdés ez???!!!
Szerinted 15 évesen egy esetleges párkapcsolat fontosabb, vagy a suli?
Nem akarlak megsérteni, de ilyen tervekkel, hogy egyetem,stb, sokkal érettebb gondolkodást néznék ki egy emberből.
3/4 anonim 

válasza:

Egyértelmű: másik suli, sráccal nem foglalkozni!
4/4 anonim 

válasza:

Amit az előttem szóló írt még rímel is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!