Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi olyan ellen állhatatlan, az emó fiúkban, hogy még a hetero fiúk sem tudnak nekik ellenállni?
Lány vagyok, de egyszerűen nem tudom a rövid hajú fiúkat értékelni, csak és kizárólag az "emos" hajú pasik jönnek be... és ez nem tudom miért van, de ez van :D
Egyébként nem hiszem hogy heterok lennének a videókon... de nem kéne az emo = b*zi általánosítást használni ...
Életemben nem hallottam ilyen hülyeséget, akiket én ismerek telibe pofán hánynának egy ilyen emos rettenetet. Aki más pasikkal smárol az nem hetero.... hanem egy hülye kis sz@ros homár aki azt hiszi, ezzel lesz menő a haverok előtt, a lányok meg majd jókat sikongatnak rá mert az ugyebár megintcsak über trendi.
Pfujj
Előző előttinek üzenném, hogy a lányok vagy pasik, akik egymás között smárolgatnak az értelmes többség szerint nem bevállalósak, nem jó arcok, nem nagy bulisok, hanem egyszerűen kib@szott szánalmas önmagukat fitogtató idióták.
Férfiaknál ez külön gusztustalan. Nem tudom hogy bírnám ki ha a barátom "buliból és bevállalósságból" pasikkal csókolózna. Vagy megtudnám, hogy erre egyáltalán hajlama van. Soha többé nem lenne teljes értékű férfi a szememben.
nekem csak az emos fiuk jönnek be de nem tudom miért...
a rövidhaju pasikra rá se nézek mert nem teccenek
csak az emos fukat találom hejesnek :D
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!