Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy srácnak zöld a szeme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy srácnak zöld a szeme (és tud is vele igézően nézni), akkor nem tudok neki ellenállni. Van még valaki így? 16/L

Figyelt kérdés
2009. júl. 11. 23:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

igen én is így vagyok egy pár lánnyal

16/F

2009. júl. 11. 23:50
 2/12 A kérdező kommentje:
Ha egy srácnak zöld a szeme, és az én szemembe néz, akkor megőrülök.:D Olyan, mintha hipnotizált volna.:P Teljesen elönt a láz, és rögtön belezúgok...:D
2009. júl. 12. 00:05
 3/12 anonim ***** válasza:

óóó... én így vagyok exemmel, van egy olyan kis palykos nézése meg mosolya, nahát akkor mindig megfordul a fejembe hogy neki kéne esni. :D:P hiába mentünk szét hálistennek megmaradtunk barátnak :)

L/15

2009. júl. 12. 00:21
 4/12 A kérdező kommentje:
:)))
2009. júl. 12. 00:24
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Hú az én barátomnak is olyan szemei voltak. A srác tény és való, hogy nem egy szépség, de a két szemével, a tekintetével elvarázsolt. Mennyit mondtam, hogy ilyen gyönyörű szemeket még soha nem láttam. Ha valamit nem akartam, elég volt, ha rám nézett, és végem volt, nem tudtam ellenállni. Kár, hogy ő ezt nagyon csúnyán kihasználta...
2009. júl. 12. 00:24
 6/12 anonim ***** válasza:
Ja, 16 évesen még biztos!
2009. júl. 12. 10:13
 7/12 anonim ***** válasza:
Zöld szemek *.* azoknak énsem tudok. Barátomnak miylen szép zöldek. :) ááh.
2009. júl. 13. 23:54
 8/12 A kérdező kommentje:
úgy néz ki, énis összejövök most egy zöldszemű sráccal:) húú mióta vágyom már erre:D annyira szépek...:):)
2009. júl. 14. 00:00
 9/12 anonim ***** válasza:

zöld szem a divat?:D

amúgy énis voltam így...csak én kékkel. a kék szemű pasiknak állítólag nagy a farkuk.:D igaz ez?

2009. júl. 14. 00:04
 10/12 anonim ***** válasza:
Én a kecskeszakállnak nem tudok ellenállni. :-P
2009. júl. 14. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!