Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi olyan ellen állhatatlan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi olyan ellen állhatatlan, az emó fiúkban, hogy még a hetero fiúk sem tudnak nekik ellenállni?

Figyelt kérdés
A kérdés adott, mi olyan ellenállhatalan, az emó fiúkban, hogy sokszor még a hetero fiúk sem tudnak nekik ellenállni, példáúl sok videó terjeng a neten, ahol lehet látni hogy nagy élvezettel csókolóznak, és taperolják egymást, az emók, és állítólag mind heterok. vagy talán mindenkiben van egy kis ferdeség, csak senki nem vallja be?:))
2009. júl. 16. 15:46
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
95%
Ez aztán elég nagy általánosítás. Nekem lehet akármilyen EMO hányingerem van attól is ha csak belegondolok miket csinálnak egymással az állítólag "hetero" fiúk... na persze. Szóval és semmi ellenállhatatlant nem találok bennük, inkább visszataszítanak.
2009. júl. 16. 16:19
 2/20 anonim ***** válasza:
94%

hát ne is haragudj de én simán ellenállok nekik, sőt.

F/17

2009. júl. 16. 16:40
 3/20 anonim ***** válasza:
94%
Pfuj, hányinger...
2009. júl. 16. 16:50
 4/20 anonim ***** válasza:
95%
mi? én csaj vagyok, de a közelembe se jöjjön egy emo, mert 1. szarrá röhögöm rajta magam, 2. úgynézki mint egy óvodás, 3. messze áll a férfitől nekem.
2009. júl. 16. 17:03
 5/20 anonim ***** válasza:
94%
Te miről beszélsz? -.-' én lehánynám egyből. 20F (x)
2009. júl. 16. 17:16
 6/20 anonim ***** válasza:
71%
A kérdés szerintem jogos, én 17 éves fiú vagyok és én sem tudok ellenállni egy EMO-s pasinak sem , szerintem még a lányoknál is szebbek. Én is megnövesztettem a hajam hátha összehoz a sors egy emos sráccal de nem :( szal marad a vágyakozás utánuk.
2009. júl. 16. 17:19
 7/20 anonim ***** válasza:
94%

utolsó...te b*zi vagy...

amúgy undorító!!! csak röhögni tudok rajtuk meg sajnálni őket hogy szerencsétlenek... és engem se vonzanak, maradok a sima nőknél:)

2009. júl. 16. 17:23
 8/20 anonim ***** válasza:
94%

17:19!

Ez komoly, vagy csak viccből írtad be? Szebbnek tartod őket a lányoknál?? Akkor te buznyák vagy barátom.

2009. júl. 16. 17:26
 9/20 A kérdező kommentje:
Szerintem ő csak viccel, ha meg nem, akkor sem B-u*z_i, mint mondom sok hetero fiú is szereti még az emó fiúkat, de csakis őket:)
2009. júl. 16. 20:36
 10/20 anonim ***** válasza:
90%
Pfujj -.-
2009. júl. 17. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!