Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha 15 évesen kint öltözök a tóbbi férfival az öltozőbe és nem a kabinba és velük együtt is zuhanyzom?
Figyelt kérdés
Tehát elmegyek fürdőbe és nem megyek a kabinba hanem az öltözőbe más féfik előtt öltötöm (nagyrészük is ott öltözik kb 25-60 év közottiek) vannak olyanok is akik fürdés után le is zuhanyoznak (gondolom a klórt lemossák) az gáz ha én is lezuhanyoznék? Csak mert más tizenEvesekkel még nem találkoztam mert azok általába kabinba öltöznek és nem zuhanyoznak.2012. júl. 26. 20:58
21/24 anonim válasza:
Nem gáz az se ha meleg vagy. Zuhanyozz befelé fordulva és akkor azt se látják ha fel áll. Nem ciki megesik az ilyen...
22/24 anonim válasza:
Szerintem nem gáz. Az a lényeg, hogy tiszta légy. Hogy feláll, vagy nem áll fel, az a természet rendje. Nekem tizen-évesen akkor is felállt, ha pisálnom kellett, ha levettem az alsógatyót, és levegőt kapott. Azmeg, hogy figyeled a többieket: majd kinövöd. Ilyen korban az is természetes, ha megnézed,hogy a másiknak mekkora, és milyen. Pláne akkor, ha a sajátoddal nem vagy megelégedve. A leskelődést azért csináld diszkréten!
23/24 anonim válasza:
Gratula ,akkor áruljátok el neki ti hova jártok, aztán tusoljatok együtt. A lényeg az hogy azért akar ilyen helyre menni hogy más pasik farkát nézze. Ezért mondom mennyen meleg klubba. Mert nem mindenki olyan toleráns mit így egyesek. Amúgy ez ugyanolyan mint a kukkolós magamutogatós perverzek, akiket a rendőr elvisz, szóval gratulálok, támogassátok nyugodtan. Szóval a kérdező ne lepődjön meg ha egyszer, esetleg vagy kap egy pár keresetlen szót, vagy olyat amit nem tesz zsebre.
24/24 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, sőt így kéne mindenkinek csinálnia.
Én a kabint az öltözőkben el is tüntetném, full nemenkénti közös öltözőben kéne öltözni.
És akkor nem lenne ennyi szégyenlős ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!