Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az gáz ha 15 évesen kint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz ha 15 évesen kint öltözök a tóbbi férfival az öltozőbe és nem a kabinba és velük együtt is zuhanyzom?

Figyelt kérdés
Tehát elmegyek fürdőbe és nem megyek a kabinba hanem az öltözőbe más féfik előtt öltötöm (nagyrészük is ott öltözik kb 25-60 év közottiek) vannak olyanok is akik fürdés után le is zuhanyoznak (gondolom a klórt lemossák) az gáz ha én is lezuhanyoznék? Csak mert más tizenEvesekkel még nem találkoztam mert azok általába kabinba öltöznek és nem zuhanyoznak.

2012. júl. 26. 20:58
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
utolsó, szerintem az elötted szólót igencsak félreértetted. :D Nekem is sokszor feláll nap közben ha eszembe jut vlmi. :D
2012. júl. 26. 22:37
 12/24 anonim ***** válasza:
6%
nem gáz, én is szoktam írsz privit? elmegyünk nudi strandra?
2012. júl. 27. 07:35
 13/24 anonim ***** válasza:
82%
Normálisak vagytok??? Rohadt élet, hogy ilyen gyökerek irogatnak ide...hogy a retkes f*szba ne lenne gáz?? Azt írta hogy RÁJUK áll fel neki, nem csak ugy magában...istenem ennyi kretént egy rakáson
2012. aug. 23. 19:51
 14/24 anonim válasza:
nem rájuk áll fel... hanem pl kocsiba ülök és feláll meg ilyenek...
2012. aug. 24. 10:21
 15/24 anonim ***** válasza:
Hát ha azért fürdesz ott hogy faszokat láss, akkor bizony GÁZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!!!! Én inkább nőkkel fürödnék együtt. A fogasommal tartanám nekik a törölközött :)
2013. jún. 12. 18:21
 16/24 anonim ***** válasza:
Amúgy én a helyedben nem tenném, ha valamelyik elitélesebb ember észre veszi szerintem rögtön seggbe, vagy tökön rúg :) Meg kapsz egy monóklit. Én legalábbis nem venném jó néven ha engem nézve merednél. Bár én nem is fürödnék együtt más faséikkal :)
2013. jún. 12. 18:24
 17/24 anonim válasza:
De...Ez is most ha van olyan uszoda ahol kabinok sincsenek akkor mi van?Mert van ilyen!Várja meg míg elmegy mindenki vagy mi?A zuhanyzás sem úgy történik hogy mindenki kap egy fürdőszobát...egymás mellett vannak fülkék!(Persze ha férfiakról fantáziál akkor felmerülnek bizonyos kérdések)
2014. márc. 1. 21:22
 18/24 anonim ***** válasza:
Nem merül fel semmilyen kérdés, ha faszt akar nézni azt tegye meg az interneten, vagy keresse meg a maga fajtájit, mennyen homár klubba, Ha meg nem elég idős akkor meg türtőztesse magát addig. Arab országokban szerintem az ilyet a nemi szerv lenyesegetésével bűntettnék. Amúgy ha a szatírokat elítélik, akik nőknek mutogatják magukat, akkor ezt is büntetni kéne.
2014. ápr. 26. 08:55
 19/24 anonim ***** válasza:
Hát én úgy szoktam hogy ha olyan strandon vagyok ahol van kabin akkor bemegyek, ha nincs akkor kint öltözök. Nem szokott fel állni más pasira.. A zuhanyzás pedig tök normális dolog. gyorsan csak levizezed magad aztán a törölköző vagy köntös és csá. nem nézem a többi pasit és ök se fognak téged. Mi pl úszó edzés után (sportolok) úgy szoktuk hogy az öltözőbe levetkőzünk és utánna gyalogolunk át meztelenül a zuhanyzóba ahol sorba állunk mert csak 4 fülke van. LEzuhanyozunk aztán leülünk a padra. száradni töröljük közbe magunk. de mi 10 15 percet is eldumálunk mezteltenűl és senkinek nem áll fel. 15/f
2014. júl. 4. 14:42
 20/24 anonim ***** válasza:
46%
De ö homár ! Azért áll fel neki a pasikra, és őket akarja bámulni és közben recsizni. Ez nagyon is gáz. Szóval felesleges neki elmeséli hogy mit csinálsz hogyan, mert még lehet hogy arra is feláll neki :))) A kérdezőnek azt üzenem, otthon nézegess farkakat. Vagy menny homi rendezvényekre.
2014. júl. 5. 10:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!