Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mondd ilyeneket, ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondd ilyeneket, ha nem lehet semmi?

Figyelt kérdés
Egy presszóban dolgozon és heti egyszer jár egy áruhordós srác. Heti negyedórát szoktunk találkozni, de mindig olyanokat mondd, hogy hozzá megyek e feleségül, meg bokól, észre vette hogy fogytam és mondta hogy igy nézek ki jól és azt mondta hogy ha hinne a nőkben és a komoly kapcsolatokban akkor udvarolna nekem...elkérte már a telefonszámomat is, de egyszer sem hívott fel. Miért mondd ilyeneket ha nem akar tölem semmit? Hiszen heti egyszer találkozunk...nem lenne kötelező jóban lennünk...nem értem ezt a férfi logikát...22/L
2012. júl. 26. 19:58
 1/4 anonim ***** válasza:

"igy nézek ki jól és azt mondta hogy ha hinne a nőkben és a komoly kapcsolatokban akkor udvarolna nekem"

Foglalkoztatod, csak nem mer kezdeményezni, mert elvesztette bizalmát a nők felé, így nem akarja hiába strapálni magát. Ebből következik, neked kell megtenni az első lépést. Nekem legalábbis ez jött le ennyiből, és igazad van, tényleg nem kötelező jóban lennetek, de ez is mutatja, hogy érdekled.

F/16

2012. júl. 26. 20:01
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem tünik félénknek...eléggé nagy dumás srác...lehet nem akar semmit tölem csak szórakozással akarja eltölteni azt a heti negyed órát is? Vagy szédít? Nem tudom...
2012. júl. 26. 20:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Első vagyok...

Gyakran a nagy dumás srácoknak van jobban összetörve a szívük, és ezzel kompenzálnak. Veszíteni nem veszíthetsz azzal, ha kezdeményezel. Nem egy olyan embert ismerek, aki teszi a fejét mindenki előtt, de egyébként jobban fél a nőktől, mint a tűztől, mert egyszer jól helybenhagyta egy... Van ez így, no meg van az aki tényleg nagy dumás. Ezt látatlanban nehéz kiderítenünk. Egy randit lebeszélsz vele, vagy találkát te, aztán ha nem, akkor nem. Veszteni valód nincs. Nem igaz?

2012. júl. 26. 20:08
 4/4 anonim ***** válasza:

Férfi logikát (legalábbis csajozás terén) ne keress szerintem. A pasik ritkán rafkóznak. Nőkkel ellentétben nem nagyon gondolkodják túl a dolgokat, ami néha nekik, néha nekünk a jobb! :)

Amit Veled csinál szerintem - bocsi, ha bántó lesz - arról szól, élvezi, hogy bejössz neki és a kalapban akar tartani. Nem csodálkoznék, ha nem lenne valakije.

Ha tényleg bejönnél neki érzelmi szempontból is, már lényegileg is kezdeményezett volna.

Szerintem húzdd az agyát Te is és ha részedről is oké téren mégis kezdeményezne, akkor siker! Legalábbis ebben, mert azért azt se felejtsd el, lehet nem Te vagy az egyetlen, akivel így viselkedik.

30N

2012. aug. 4. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!