Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretem az animéket. Baromira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem az animéket. Baromira be tudok lelkesedni egy animére, és mangára, jobban várom mint pl hogy szexeljek valamikor. Mindenem ez. Most őszintén. Akkor én most férfi vagyok, vagy még egy gyerek?

Figyelt kérdés
18f
2012. júl. 26. 00:00
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
én is sportolok, de alig várom ált hogy hazaérjek hogy bekapcsoljam ezeket a meséket, nah....
2012. júl. 26. 00:44
 22/25 anonim ***** válasza:
Most miért baj az, hogy 18 évesen nem mindene a szexuális élet?! Szerintem az nem baj, hogy nem vagy szexőrült csíra, de ha már az emberekkel való kapcsolattartás sem érdekel akkor az már probléma lehet! Nézz annyi animét amennyit akarsz de próbálj meg kimozdulni, bárhova! Időnként szakadj el a képernyőtől. Ha csak az animációsfilmekkel foglalkozol, és nem csinálsz semmi mást akkor nem fogsz más irányba érdeklődni.
2012. júl. 26. 00:59
 23/25 anonim válasza:
Kérdezőnek: Nem mese, hanem ANIME! Ha tényleg fan lennél, akkor nem írnád, hogy mese. Amúgy meg a kérdésre válaszolva: Ha neked ez így jó, akkor nyugodtan. A Te életed. Hallottam már cifrább dolgokat is.
2012. júl. 26. 13:45
 24/25 anonim ***** válasza:

Kérdező , full megértelek ..

Szexelni van a 7en 7napod és azt csinálod is ..

Naruto meg 1x van 1 héten xd

Énis hasonló voltam 4éve , Ilyenkor jó a combó mód.

Olyan csajt/feleség kell aki animefan .. én megoldottam .. te is megtudod :D

Döngetés közben simán nézünk hentait van hogy utánozzuk is ..gyerekes ? Hát aztán mi élvezzük !

2012. júl. 26. 14:02
 25/25 anonim ***** válasza:

utolsó: váóó :D

egyébként szerintem nem gáz, az, h mennyire érdekel a szex, attól is függ, ki a partnered/van-e partnered/szereted-e stb...

ANIME + MANGA RULEZ :D

2012. júl. 27. 02:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!