Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jó lett a versem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó lett a versem? A szerelmemnek írtam.

Figyelt kérdés

Én is szeretlek, nem csak te,

Bizonyíték ez a versecske.

Sok szép dolgot mondtál nekem,

Amitől én belédszerettem.

Szeretlek, hát mit nem érted,

Ezek a szavak szólnak érted.

Szeretlek, és imádlak,

Ezt a madár kiálltja.

Szeretlek még 1000 évig,

Forrón lángol a szívünk végig.

Olyan forrón lángol az,

Izzó csókunk lángba kap.

2012. júl. 25. 21:33
1 2 3
 21/28 anonim válasza:

Kicsit kevesebbszer használd a 'szeretlek' szót, és mondjuk ahelyett, hogy 'forrón lángol' (amit mellesleg szintén kétszer használsz, egymás után ráadásul), írhatnál valami kevésbé egyértelmű dolgot (mert hogy máshogy lángolna, ha nem forrón?). Az izzó csók kifejezést meg annyiszor használták már, hogy semmivel nem jelent többet, mintha csak simán csók lenne. És a madaras rész szerintem sem illik oda. (Miféle madár kiáltja? Úgy írod, mintha előtte lett volna szó róla.)

De azért kedves próbálkozás, és igazából kíváncsi lennék annak a versére, aki a kislábujjából jobb verset ír.

2012. júl. 25. 22:11
 22/28 A kérdező kommentje:
Hát... arra én is. Az értelmes válaszokat köszönöm.
2012. júl. 25. 22:40
 23/28 anonim ***** válasza:
Tiszta szégyen.
2012. júl. 25. 23:34
 24/28 anonim ***** válasza:

Engedelmeddel kissé át írtam a versikéd..a tiéd,de talán mégis emészthetőbb.

Én is szeretlek,nem csak te!

Bizonyíték eme versecske.

Sok szép dolgot mondtál nekem,

mitől fel is ébredt szerelmem.

Szeretlek,hát nem érted?!

e szavak szólnak érted.

Szeretlek és imádlak,

minden madár kiálltja.

Szeretlek még ezer évig,

Szívünk forrón lángol mindvégig.

Olyan forrón lángol az,

Izzó csókunk lángra kap!

2012. júl. 26. 01:16
 25/28 A kérdező kommentje:
Jó lett, köszönöm. De azt szeretném, ha az ÉN versemet látná akármilyenre is sikerült.
2012. júl. 26. 05:28
 26/28 anonim ***** válasza:

Most olvastam, hogy lány vagy. Nézd, én pasi vagyok, szeretek verseket írni és a legsötétebb hangvételűtől a húsvéti bugyuta locsolóversekig mindenfélét írtam már, DE!

Ha a barátnőmtől szerelmesverset kapnék, az nagyon-nagyon kínos volna és a mosolyom nem lenne őszinte. Miért? Mert pasi vagyok és a pasik - szerintem - nem szeretik az ilyet. Hamarabb írunk mi a párunknak, de kapni valahogy nem szeretünk.

Elemzői szemmel a versedről:

"én is szeretlek, nem csak te" - ez egy durva sor és még azelőtt megöli a hangulatot, hogy megteremtenéd.

"Bizonyíték ez a versecske" - reakcióm: "Hát, ha ez az egyetlen bizonyíték erre, akkor nagy szarban vagyok"

"Sok szép dolgot mondtál nekem / Amitől én belédszerettem" - ez arra utal, hogy butácska vagy és ráadásul nem is a srác lelkébe, testébe szerettél bele, hanem pár mondatába.

"Szeretlek, hát mit nem érted" - Ebben a sorodban kb. lehülyézed szegényt.

"Ezek a szívak szólnak érted" - értelme nincs, egy rím nem ér meg ennyit.

"Szeretlek és imádlak" - ez még oké.

"Ezt a madár kiáltja" - ad1: a madár kiáltja és nem te. Nem a te vallomásod. ad2: egy rím nem ér meg ennyit.

"Szeretlek még EZER [mert ezt a versben kiírjuk!] évig" - Ez tulajdonképpen az aranyos, elmegy és a "jajj ne, ez rám akar ragaszkodni" határán mozog.

"Forrón lángol a szívünk végig" - fölösleges az "a" névelő, anélkül sokkal jobb a ritmusa. Amúgy szép sor.

"Olyan forrón lángol az" - ez még oké, de...

"Izzó csókunk lángba kap" - az előző sor után nekem hiányzott egy "hogy" és a vers könnyen érthető marad. Az, hogy a "hogy" rejtett, egy kicsit nehezebben emészthetővé teszi. Amúgy tetszik, elképzelem a parázsló ajkakkal csókolózókat, ahogy az arcuk között és -körül lángnyelvek táncolnak :)

Szóval ennyi a véleményem.

21F

2012. júl. 26. 09:39
 27/28 A kérdező kommentje:

Hú köszönöm. Ez egy jól megfogalmazott kritika volt.

Egyébként én azért írtam verset neki, mert ő már kettőt is írt nekem. Az egyik igazság szerint egy vallomás volt, a másikban meg azt fogalmazta meg

mennyit jelentek neki.

2012. júl. 26. 10:08
 28/28 anonim ***** válasza:

Örömmel kritizálok bármit :)

"azért írtam neki, mert ő kettőt is írt nekem" - mint költő a költőnek mondom: a kényszerből írt vers nagyon kis eséllyel lesz jó. Kell az ihlet, anélkül nem megy.

21F

2012. júl. 26. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!