Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valami megható üzenet szerelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valami megható üzenet szerelmemnek?

Figyelt kérdés

Olyat akarok írni neki h, jó hagyok neked teret, csavaroghatsz, rájöttem h kell szabadnap is haverokkal lenni, hülyülés stb., nem vagyok féltékeny, bízok benned, nem foglak soha megcsalni, elmehetsz sokszor bulizni is, én is mek majd de nem foglak megcsalni, csak azért h lásd h tényleg szeretlek, odavagyok érted, a legjobbat akarom neked, de sosem szeretnélek elveszíteni :) kb ennyi :)

ERRŐL VALAKI, aki nagyon türelmes, tudna egy szép megható fogalmazást írni? :( megköszönném!!!!!! :(

2012. jan. 7. 13:23
 1/2 PT-Daniel ***** válasza:

A meghato az, ha öszinte es töled jön! Nem a fogalmazas szamit, hanem, amit mondani akarsz. Ha ugy irod le, ahogy fent, az is jo lesz.

De ne hogy mar, masokkal fogalmaztatod meg szerelmes üzeneteidet! Ez milyen szemelytelen mar. Nekem rosszul esne, ha ilyen kiderülne.

Jo, amit mondani akarsz, ird meg neki a sajat szavaiddal es biztosan nagyon fogja ertekelni. Ehhez nem kell cicoma.

2012. jan. 7. 13:28
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm ennyi épp elég is!! igazad van :))
2012. jan. 7. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!