Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó lett a versem? A szerelmemnek írtam.
Figyelt kérdés
Én is szeretlek, nem csak te,
Bizonyíték ez a versecske.
Sok szép dolgot mondtál nekem,
Amitől én belédszerettem.
Szeretlek, hát mit nem érted,
Ezek a szavak szólnak érted.
Szeretlek, és imádlak,
Ezt a madár kiálltja.
Szeretlek még 1000 évig,
Forrón lángol a szívünk végig.
Olyan forrón lángol az,
Izzó csókunk lángba kap.
2012. júl. 25. 21:33
11/28 anonim válasza:
nekem ez már gej, meg giccs. de lehet velem van a baj, mert én undorodom az ilyen extrém módon túlzásba vitt romantikától
12/28 A kérdező kommentje:
Nem akarom más versét használni. Azt szeretném, ha engem ismerne meg a versből. Hogy az én írásom legyen.
2012. júl. 25. 21:43
13/28 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem jó, hanyagold inkább az írást...
Esetleg a rajz nem megy jobban?
14/28 A kérdező kommentje:
Ha rajzolnék neki, elmenekülne szégyenébe.
2012. júl. 25. 21:46
15/28 anonim válasza:
Mert ettől a "verstől" nem fog?
16/28 A kérdező kommentje:
És ő már 2-t írt nekem. Holnap talizok vele és azt mondta, van egy ajándéka. Lehet, hogy vers. (Bár az is elképzelhető, hogy a szülinapomra készült valamivel. Namind1.Megláttjuk.)
2012. júl. 25. 21:48
17/28 A kérdező kommentje:
15.Azért kicsit tapintatosabb is lehetnél.
2012. júl. 25. 21:49
18/28 anonim válasza:
Hat egyes esetekben a szotag szamok nem egyeznek, ami szavalaskor, vagy felolvasakor nagyon hulyen hangzik. Pl. az elso szakasz utolso soraban az az "en" szo teljesen felesleges, anelkul sokkal jobban hangzik. A vege tenleg eroltetett 1 kicsit, de ha tenleg szeret akk fog neki orulni. Amugy szerintem olvass el 1 par hasonlo verset, nem azt mondom h masold le, hanem legyen mibol kiindulnod, mert ez igy 1 picit gyerekes.
19/28 anonim válasza:
ömm, szerintem egész jó, de én személy szerint kicsit átírnám és inkább elrappelném mert én ilyen vagyok, meg úgy egy kicsit jobbnak hangzik :D
20/28 Hanariko válasza:
Jól teszed, hogy nem használod más versét. Írd azt amit te gondolsz, már a szándék önmagában szép, de tényleg.
Aki meg csak leugatni tud, azt hagyd, de a "normális" tippeket fogadd meg nyugodtan :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!