Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudjam, hogy tetszik egy fiú, vagy csak nagyon-nagyon jó barát?
Igen, a legegyszerűbb ha elképzeled, hogy megcsókolod stb. Menne, képes lennél rá? Szeretnéd?
Én a legtöbb barátommal el sem tudok képzelni ilyesmit, ha bepróbálkoznak undort érzek, és taszítanak. Nem akarom.
Szeretem őket, persze de én csak barátként.
Viszont vannak olyan barátaim is, akiket vonzónak találok és épp, hogy le nem tépem róla a ruhát. :) Vannak akikkel ez kölcsönös, de inkább haverok vagyunk, szóval nem lépünk tovább. Különben is jó ez így, izgalmas. Közelebb állunk egymáshoz.
Szerintem várj, mert az ember hajlamos arra, hogy ha valaki kedves, rendes vele akkor néha annyira örül ennek, hogy szinte szerelmesnek hiszi magát a másik félbe.
Én is éreztem már ilyet, amikor valaki nagyon kedves volt velem, és kihúzott a bajból. Pár napig azt éreztem szerelmes vagyok. Pedig nem voltam az, utólag nem értettem hová tettem az eszem.
Ha a közelében vagy, mit érzel? Ideges vagy, vagy nyugodt? Nem szeretnéd néha megérinteni, megcsókolni vagy valami mást csinálni vele, mint egyébként?
Neked kell tudnod, hogy mit érzel. Azt tudom tanácsolni, hogy amíg nem vagy tisztában magaddal, addig ne tegyél semmilyen lépést, mert lehet később megbánod. Egyelőre várj, amíg tisztán látsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!