Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik érzéketlen nő/férfi?
olyan aki nem mutat érzelmeket semmit. mondasz neki vlmit és mintha falnak mondtad volna.
a válasz szerintem igen, az okában nem vagyok biztos.
gondolkoztam, nem-e a családi "elhanyagoltság" miatt lett ilyen. tehát hogy ezt tanulta a szülöktől(zártságot, ebben a szóban sem vagyok biztos hogy ez az ide illő) és ezért ilyen?
pl.: hogy nem kapot ajándékot, ezért nem is (tanulta meg) megköszöni.
a szülei nem köszöntik fel szülinpjára se.
Ő vett észre engem, és jött oda. Aztán kedves volt, és édes, levett a lábamról. Az, hogy nehezebben nyílik meg, kb fél én után mutatkozott, amikor már összeszoktunk, túl voltunk pár veszekedésen, és rájött, elveszíthet a játéka miatt.
Én őt nem érzéketlennek nevezném, nem a legjobb szó rá, leginkább nehezen nyílik meg, nem a valódi arcát mutatja az embereknek. A valódi arcát, és érzéseit csak én ismerem, senki más.
"Én őt nem érzéketlennek nevezném,"
értem, azért raktam idézőjelbe az előbb is azt a szót.
"hiányozni senki nem hiányzik neki."
nekem se hiányzik senki. ebben nincs semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!