Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik érzéketlen nő/férfi?
olyan aki nem mutat érzelmeket semmit. mondasz neki vlmit és mintha falnak mondtad volna.
a válasz szerintem igen, az okában nem vagyok biztos.
gondolkoztam, nem-e a családi "elhanyagoltság" miatt lett ilyen. tehát hogy ezt tanulta a szülöktől(zártságot, ebben a szóban sem vagyok biztos hogy ez az ide illő) és ezért ilyen?
pl.: hogy nem kapot ajándékot, ezért nem is (tanulta meg) megköszöni.
a szülei nem köszöntik fel szülinpjára se.
Én ismerek ilyet. Egy csávó, aki össze akart jönni velem, de elég paraszt volt.:S Sajnos így is beleszerettem...
Nála is valószínűleg a családi elhanyagoltság miatt volt.
"össze akart jönni velem, de elég paraszt volt.:S Sajnos így is beleszerettem..."
de ezt hogy hozztad össze? hogy beleszerettél...
mit takar az hogy paraszt? trágárul beszélt?...
Párom hasonló típus. Az anyjától nem kapott szeretetet, apja szereti, a fia a mindene, de nem kifejezett apa típus, inkább fater. A mamája szereti még, de ő meg Németben dolgozik, keveset vannak együtt.
Páromnak sem voltak kifejezett ünnepek, karácsonykor balhék vacsorák, ünneplés helyett. Nem voltak szülinapjai, névnapot, ilyen apróbb ünnepet nem tartottak. Amíg én nem voltam neki, az anyjának sem vett semmit nőnapra, mondván, úgysem örül neki. Legfájóbb emléke, hogy még kiskorában készített az anyjának egy képet, most 2-3 évvel ezelőtt a kazán előtt találta meg, betüzelésre készen.
Ezek miatt ő nem is igazán érti, számomra miért fontos a nőnap, a névnap, a mikulás.
Én igyekszem segíteni, megmutatni, számomra mit jelentenek az ünnepek, igyekszem a mi családi hangulatunkat visszaadni, ha ő itt van az ünnepek alatt, és megfogadtam, hogy ha saját családunk lesz, megteremtem, amit anyuék tanítottak nekem.
Nehezebben mutatják ki ők a szeretetüket, nehezebben nyílnak meg, de nem érzéketlenek. Csak el kell érned a lelküket.
Én vagyok az első válaszoló.
16 éves volt akkor a srác. A paraszt alatt azt értettem, hogy minden mondatában volt egy csúnya szó, még mikor velem beszélt, akkor is, elég bunkó volt, és udvariatlan. Ezenkívül mondhatni alkoholista:D, és dohányzik is rendesen...
"16 éves volt akkor a srác. A paraszt alatt azt értettem, hogy minden mondatában volt egy csúnya szó, még mikor velem beszélt, akkor is, elég bunkó volt, és udvariatlan. Ezenkívül mondhatni alkoholista:D, és dohányzik is rendesen..."
az alkoloizmus és a dohányzás egyéni döntés.
nekem is dohányzik anyám,testvérem,apám ivott, én nem.
"Nehezebben mutatják ki ők a szeretetüket, nehezebben nyílnak meg, de nem érzéketlenek. Csak el kell érned a lelküket."
hát hogy, amikor kicsit nagyon nehéz szót érteni vele. lányról van szó. szeret(talán) hallgatni,de kezdem úgyérzni mintha ő mindent tudna rólam, én meg semmit róla.
ma 23:22 ehhez kérdésem:
mégis hogy jöttetek össze? tehát itt arra gondolok hogy ha vlki érzéketlen és mégis elkezdtél vele járni...
és fontosabb kérdés mikor bukott ki ez az "érzéketlenség"?
1,2nap? esetleg 1honap után...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!