Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 17 évesen normális hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lee12 kérdése:

17 évesen normális hogy gáznak érzem magam? Lentebb az ok?

Figyelt kérdés

naszóval haverjaim körében néha felmerül a téma hogy hány lánnyal smároltak stb(17 évesek vagyunk) és az egyik mondja eddig 17 lánnyal smároltam amásik hogy 10 el és ez így megy tovább és én mindig mondom hogy 4 le de igazából nem is csókolóztam még(volt 1 lány aki nem is volt csúnya és össze akart jönni velem de én nem akartam(lehet éretlen vagyok)

szerintetek valamivel hogymondjam elmaradtam mint a többiek? hogymondjam fél ember vgayok?:D

mondjuk 10 lánnyal 1 buli alatt lehet csókolózni na mind1:D

szerintetek gáz vagyok?=amúgy ha feltesszük smárolnék egy csajjal aki tapasztalt az érezné hogy még nem is csókólóztam? ha igen akkor ezt ti a helyében világgá kürtölnétek?

2012. júl. 25. 01:23
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
van még remény:D mondjuk ha járnék valakivel akkor úgyis belejönnék és utána a következő csajjal már profin tudnék:D
2012. júl. 25. 13:51
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerintem meg inkább szerezz egy barátnőt,akivel meg tudod ezt beszélni,és nem lesz gond,sőt még menőbb leszel a haverjaidnál is.;))
2012. júl. 25. 14:14
 13/15 A kérdező kommentje:
ahogy hozza az élet úgy fog megtörténni:D mondjuk pont ma leszerveztem egy találkát egy csajjal(van pasija de kitudja:P)
2012. júl. 25. 14:35
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem attól leszel férfi, hogy minnél több lányt lesmárolsz.Hanem attól, hogy szeresd azt, akivel együtt vagy.Az, hogy 17 évesen még nincs ezen a téren tapasztalatod, tök normális.Haverjaid meg csak menőzni akarnak, hűha, ők mekkora kanok.Hogyha valaki bejön neked, majd udvarolsz neki, és akkor lesz csók.Nem azért, de tényleg elég éretlen vagy.Barátom 17 éves, és én vagyok neki az első.És én épp annak örülök.
2012. júl. 26. 16:00
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs ebben semmi gáz, én 17 éves lány vagyok, és eddig két fiúval csókolóztam, de mindkettőt nagyon megbántam. 17 évesen volt amúgy mindkettő. Inkább idegeskednék még rajta, hogy jajj, én vagyok az utolsó, aki még nem csókolózott, minthogy azt érezzem, még nem találkoztam az igazival, mégis volt már két csókom lelkileg idegen és tőlem távol álló fiúkkal. Nekem ez rossz érzés. Lehet, más csak annyit mondana, hogy ez csak smár, semmi... De nekem fontos. Nem értem, mi ebben a "menő". :D
2012. aug. 21. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!