Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hajt rá mindenki?
Van egy barátnőm, akivel gyakran járunk rock koncertekre, és teljesen mindegy, hogy ismeretlen banda vagy a legnépszerűbb, az teljesen biztos, hogy ráhajt valamelyik zenész. Koncertek után mindig ott maradunk még iszogatni meg ilyenek, és mikor vége a bulinak egy idő után kijönnek a zenészek is és akkor odamennek hozzá, elkérik a számát és tényleg utána sok hívja is. Egyszerűen ne értem, hogy miért, jó azért elég szép, de nincs benne szerintem semmi extra, alapból azt gondolnám, hogy az ilyen zenészek a nagymellű nőket kedvelik, neki viszont elég kicsi.
Nem vagyok féltékeny, ne gyertek ezzel légyszi, csak nem értem hogy miért mindig ő.
Ti ismertek ilyen embert esetleg?
Nem tudom, mert nem vagyok ott, hogy rendesen megítéljem a helyzetet.
Én ismerek ilyet. Csak a csaj kövér és mégis döglenek utána a pasik. Pedig szinte semmit nem tesz amivel felhívhatná magára a figyelmet. És mégis... :D
Bizonyára önérzetes, határozott, tele van önbizalommal, laza, és sugárzik róla, hogy elégedett saját magával, továbbá nem fut senki után és nem a melleivel akar "tarolni".
Kb ennyi. :) Ez a kisugárzás pedig kilóméterekre hat. :)
2. Az ilyen nőknek nem is kell felhívniuk. "Vannak". Ennyi épp elég. Léteznek, és pont az a lényeg, hogy nem "világítanak", nem másznak rá senkire.
Egyedül is tök jól érzik magukat, tőlük "kegy", ha valakivel foglalkoznak.
irigy
gyere vigasztalodj velem:) 20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!