Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Nektek melyik vonzóbb?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek melyik vonzóbb?

Figyelt kérdés

Vékony lány, kis mell, lapos fenék és has, feszes bőr,keskeny csípő

VAGY

Kicsit vastagabb, (nem a kövér kategória) Nagy mellek,fenék, kis pocak, vastagabb derék, egy kevés narancsbőr

Nyilván megosztottak lesznek a vélemények, de mégis kíváncsi vagyok, melyik vonzóbb:)

2012. júl. 23. 18:35
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Második imádom a nagy melleket :P
2012. júl. 23. 18:50
 12/23 anonim ***** válasza:

barátnőnek az első, mert olyan kis törékenyek.

dugni a második, mert van rajta mit fogni.

bőven van arany középút, na az a jó.

pl selena gomez, hogy ismert csajt mondjak

2012. júl. 23. 18:50
 13/23 anonim ***** válasza:

az a kicsit vastagabb kategória már löttyedt fenékkel combbal jár főleg ha naracsbőrös, de a nagy mell előny:)

az elsőnek a feszes bőr az előnye

2012. júl. 23. 18:51
 14/23 anonim ***** válasza:

kedves kérdező Te milyen vagy? :)

20f

2012. júl. 23. 19:21
 15/23 anonim ***** válasza:
első
2012. júl. 23. 20:09
 16/23 A kérdező kommentje:

1-2 ember kicsit félre értelmezte szerintem. egy kevés narancsbőr már szinte mindenkinek van, és én nem a végső szakaszra gondoltam, hanem pl. ha van egy kicsi combon vagy fenéken, nyilván tudom, hogy az nem vonzó, ha mindenhol van.

kedves kérdező, ha választanom kellene, akkor ink. a 2.-ba, de nem olyan értelmezésben, amire 1-2 válaszoló gondolt. Nincs plöttyedt fenekem, meg combom, de nem is olyan, mint egy szupermodellnek. Nagy mellem van, viszont, egy szerintem széles a derekam, de már dolgozok rajta.;)

2012. júl. 23. 20:22
 17/23 anonim ***** válasza:
Vékony lány, formás mell méret az elhanyagolható, formás fenék lapos has,feszes bőr keskeny csípő ennyit javítanék bele de inkább sportos legyen mint hogy a genetika ezt adta és kész. Na meg persze szép legyen az arca.
2012. júl. 23. 21:13
 18/23 A kérdező kommentje:
Nem kértem belejavitást. Attól, hogy pl. valakinek kicsi a feneke még nem biztos h formás,és én kifejezetten a lapos fenékre gondoltam, mivel akkor ez most olyan, hogy egy nem nádszál lánynak nem lehetne formás feneke.
2012. júl. 23. 21:23
 19/23 anonim ***** válasza:
57%

Jaj krédező mért akarod ennyire a másodikra terelni a szavazatokat? :D Csak nem te is olyan vagy mint a második? ;)

"Látom félreértelmeztétek, a narancsbőr nem annyira az, a kövérség nem annyira az, nemannyira vastag a derék, BLABLABLABLA"

Elsőnek meg lapos fenék stb...Pff, gáz vagy :D Csak nem irigy vagy a vékony lányokra?

2012. júl. 23. 23:52
 20/23 A kérdező kommentje:

Látom nem tetszik, amit válaszoltam az előződre. én csak azt körvonalaztam, hogy milyen tipusra gondolok. nyilván a kicsi formás fenék a nyerő pl., de 10\2nek van esetleg olyan. épp ezért tettem fel a kérdést, mert nem lehet mindenkinek topmodell alakja, és hogy akkor már melyik nyerőbb ( nyugi, nem hibáztatlak, hiszen vsz., hogy nincsen összehasonlitási alapod.)

amugy megnézném, hogy te hogy nézel ki, amilyen elvárásaid vannak a nőkkel szemben.

2012. júl. 24. 00:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!