Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Nektek mi a vonzobb? a termeszetes hofeher bor, vagy a szolariumozott? (na, nem a tulzasbavitt)
A hófehér bőr csak akkor szép, ha nem sápadt. A napon barnult és a szoliban barnult bőr színe között óriási a különbség. Én azt vettem észre, hogy akkor vagyok a legvonzóbb, amikor még nyár eleje van, és éppen hogy megfogta a bőrömet a nap (amúgy én is nagyon fehér típus vagyok, de szerencsére egészen szépen barnulok.)
Bocs, h lányként válaszoltam...
Egészséges fehér bőr.
Ha már szoláriumozott akár egy kicsit is, kösz de nem.
34f
kis szoli nem baj, sőt, nekem a kissé kreol jön be, de csak éppen hogy
a nagyon hófehér bőr ritkán szép, keveseknek áll jól
de a túlszolizott is ocsmány
sokat számít, hogy ne legyen pattanásos, szőrös, anyajegyes, bőrhibás
4-es:
A kreol és a szolizott bőr nem ugyan az.
És jól írták előttem, hogy nagyon látszik a szoláriumotott és a napbarnított bőr.
Én a fehér, illetve a napbarnított bőrre szavazok, a szolis bőrtől írtózom.
Köszönöm aki lehúzta a válaszom, az valószínűleg nem viseli el, hogy különbözőek vagyunk.
Én semmit nem szeretek ami mű, nem értem miért kellett ezért lehúzni, de egészségére az illetékeseknek :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!