Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiuk! Nektek mi a vonzobb? a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Nektek mi a vonzobb? a termeszetes hofeher bor, vagy a szolariumozott? (na, nem a tulzasbavitt)

Figyelt kérdés
2012. ápr. 26. 15:02
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem hófehér a bőröm, és nem is hajlandó barnulni, ha a napon állok egész nap, akkor se. A legtöbbször ezen megütköznek az emberek, mintha direkt csinálnám, hogy fehér maradjon, szóval tuti, hogy a szolis bőr a vonzóbb, csak nem ez a narancssárga kiadás.
2012. ápr. 26. 15:05
 2/10 anonim ***** válasza:

A hófehér bőr csak akkor szép, ha nem sápadt. A napon barnult és a szoliban barnult bőr színe között óriási a különbség. Én azt vettem észre, hogy akkor vagyok a legvonzóbb, amikor még nyár eleje van, és éppen hogy megfogta a bőrömet a nap (amúgy én is nagyon fehér típus vagyok, de szerencsére egészen szépen barnulok.)

Bocs, h lányként válaszoltam...

2012. ápr. 26. 15:08
 3/10 anonim ***** válasza:
59%

Egészséges fehér bőr.

Ha már szoláriumozott akár egy kicsit is, kösz de nem.

34f

2012. ápr. 26. 15:13
 4/10 anonim ***** válasza:
38%

kis szoli nem baj, sőt, nekem a kissé kreol jön be, de csak éppen hogy

a nagyon hófehér bőr ritkán szép, keveseknek áll jól

de a túlszolizott is ocsmány

sokat számít, hogy ne legyen pattanásos, szőrös, anyajegyes, bőrhibás

2012. ápr. 26. 15:21
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
ja, igen, a szolinál a természetes napbarnított bőr tényleg vonzóbb
2012. ápr. 26. 15:21
 6/10 anonim ***** válasza:
Egyik sem, hanem a napon mérsékelten lebarnult.
2012. ápr. 26. 15:25
 7/10 anonim ***** válasza:
42%

4-es:

A kreol és a szolizott bőr nem ugyan az.

És jól írták előttem, hogy nagyon látszik a szoláriumotott és a napbarnított bőr.

Én a fehér, illetve a napbarnított bőrre szavazok, a szolis bőrtől írtózom.

Köszönöm aki lehúzta a válaszom, az valószínűleg nem viseli el, hogy különbözőek vagyunk.

Én semmit nem szeretek ami mű, nem értem miért kellett ezért lehúzni, de egészségére az illetékeseknek :D

2012. ápr. 26. 15:28
 8/10 A kérdező kommentje:
mondja mar meg valaki,hogy lehet itt barki uzenetet kitorolni?nekem meg soha nem sikerult,de sok helyen hallom,hogy a negativ,vagy nem tetszo komentarokat kitorlik.en ilyet soha nem tennek,ugyanis azert kerdezem,mert minel tobb velemeny erdekel..meg szerencse,hogy nem mindenkinek ugynaz tetszik...
2012. ápr. 26. 15:33
 9/10 anonim ***** válasza:
A moderátor törli nem te, ott van egy piros kör, azzal tudod jelenteni a kérdést és a választ, ők megnézik, és ha kell, törlik.
2012. ápr. 26. 15:39
 10/10 A kérdező kommentje:
aha..koszi!
2012. ápr. 26. 16:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!