Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Közvéleménykutatás! A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Közvéleménykutatás! A vastag vagy a vékony száj tetszik jobban egy pasin?

Figyelt kérdés
Mennyire számít nálatok a férfi szája? Miért vastag/vékony száj?
2012. júl. 22. 21:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

inkább picit vastagabb legyen, pl. ilyen: [link]

a "vonalszájat" én is utálom, meg azt is ha nincs felül középen olyan kis ív hanem csak egy csík az egész.

2012. júl. 22. 22:39
 12/19 anonim ***** válasza:

Na, vonalszáj végképp ne legyen! Nem vagyok nagy csókolózós fajta, de akkor se valami érzéki.

Orálisnál is jobb egy érzékibb, húsosabb. :) Tudom, ez aztán fura szempont, de még vizuálisan is felizgat.:)

2012. júl. 22. 22:42
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nekem nem is egy lány emelte már ki, hogy tetszik neki a szám, ami inkább vastagabb, csókos féle. De mindegy, barátnőm még nem volt csak úgy megjegyzem halkan. :D
2012. júl. 23. 01:03
 14/19 anonim ***** válasza:
49%

Utolsó: nekem csak érzéki szájú fiúim voltak, de az érzéki száj önmagában nem garancia, hogy legyen barátnőd.

Mindenesetre pozitívum! :)

2012. júl. 23. 01:05
 15/19 A kérdező kommentje:

Összességében tehát nagy általánosságban. Az egyéni ízlések természetesen lehetnek változóak, de a legtöbb nő számára vonzó a közepesen telt és "formás" száj.

A "formásság" és teltség is fontos.

Köszönöm a válaszokat!

Jöhetnek még persze.

Davide Beckham szájához mit szóltok?

2012. júl. 23. 01:27
 16/19 anonim ***** válasza:
Nem különösebben érzéki, de nekem az egész pasi nem tetszik. Fiatalabb korában még elment, de így már talán (negatívan) elfogult vagyok:)
2012. júl. 23. 01:33
 17/19 anonim ***** válasza:
55%
Nekem kicsit számít, a vékonyabbat jobban szeretem csókolni, lehet azért, mert nekem vastag szám van, és az már úgy túl puha vagy nem tudomxDXD
2012. júl. 26. 12:52
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Amelyik nagyobb harmóniában áll az arcszerkezetével.
2012. aug. 17. 19:36
 19/19 Emy95 válasza:
Nekem a vékony jobban tetszik
2012. aug. 21. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!