Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
Van 1srác aki totál átb@szott....szóval úgytörtént h elkezdett rám nyomulni megminden de végülis nemcsúnya szóval engedtem h nyomuljon már smároltunk meg 1dolgot leszámítva mindent csináltunk ami 1kapcsolatban benne van de nemfeküdtem le vele mert nemvagyok olyan aki rögtön belemegy az első szóra szóval az nemvolt..
a sráctól az volt ajjasság h aztmondta h nincs bnője énmeg miért is nyomozgattam volna komolynak tűnt de kiderült mert 1szer láttam a parkban smárolni egy csajjal akihez titokban odamentem és elmondta h a bnője szal kiderült minden és most mind a ketten tudunk mindent róla de neki lövése sincs róla h mi mindenre rájöttünk holnap este együtt leszünk és abban a tudatban van h lefekszem vele XD
csakhogy én valahogy jól megakarom alázni h többet ne tegyen ilyet senkivel és szégyelje magát(természetesen utána szakítok vel énis meg a csaja is...)
Mivel alázzam meg én olyasmire gondoltam h mivel olyan helyen leszünk ahol rengeteg ember mászkál(1 park mellet lakom)felizgatom meg minden aztán elkezdek vetkőzni de nem teljesen megkérem rá h először ő öltözzön le XD aztán kitalálom h "játszunk" olyat h bekötöm a szemét majd én irányítok aztán kivezetem a házból ruha nélkül a ruháit pedig kidobom az ablakon v ilyesmi XD
bár ez lehet h hülye ötlet szerintetek h bánjak el vele?
ehhe
köszönöm jóhogynem aztmondod h feküdjek levele és felejtsem el h kiakar(t) használni hát ezt nemfogja megúszni annyival h "végeztünk mert már mindent tudok":D
Beszámoló:
megtörtént jóvolt és mint mondtam könnyen kivittem:D
szóval úgytörtént h feljött hozzám megcsináltam az egész szobát kis romantikusra gyertyák virágok meg minden felöltöztem a lehető legribisebben(vörös tanga miniszoknya combfix vörös melltartó és egy izgató kis topp)betettem 1 pörgős számot amire elkeztem neki táncolni és vetkőzni levettem a felsőm és a szoknyám aztán rávettem h levetkőzzön teljsen XD aztán kitaláltam h játszunk 1 kis szembekötősdit:D bekötöttem a szemét 1 fekete kendővel és
elkezdtem csókolgatni a nyakát már totál felizgult ami látszott ott lenn XD bekötöttem a szemét és kidobtam a ruháit az ablakon amit a bnője már lenn várt
aztán mondtam h "gyere baby elviszlek az ágyhoz fogd meg a kezem" ezután kivezettem a házból úgy h nemsejtett semmit:D
majd amikor kiértünk becsuktam magammögött az ajtót és levettem a szeméről a kendőt a srác nagyon meglepődött először visszaakart menni a házba de bevolt csukva az ajtó így elkezdett könyörögni h engedjem be de mondtam neki h csak akkor mehe be és kapja vissza a ruháit ha letérdel és bocsánatot kér(kérdezte h miért de nemmontam meg neki)... majd nagynehezen megtette amit kértem és a bnője megjelent a ruháival ott térdepelt előttünk mint vmi szánalmas senki
és a bnője csinált 1képet amin térdepel XD odaadtuk a ruháit és megmonuk neki h ha nemtakarodik el akk feltesszük a képet a netre felvette a ruháit és elment.
Azon lepődtem meg a leginkább h ma írt 1 sms-t amiben bocsánatot kér és aztkérte h találkozzunk jöjjünk össze újra persze az sms-t kitöröltem mert soha még1-szer hozzá se szólok viszont jól megjárta:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!