Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
Van 1srác aki totál átb@szott....szóval úgytörtént h elkezdett rám nyomulni megminden de végülis nemcsúnya szóval engedtem h nyomuljon már smároltunk meg 1dolgot leszámítva mindent csináltunk ami 1kapcsolatban benne van de nemfeküdtem le vele mert nemvagyok olyan aki rögtön belemegy az első szóra szóval az nemvolt..
a sráctól az volt ajjasság h aztmondta h nincs bnője énmeg miért is nyomozgattam volna komolynak tűnt de kiderült mert 1szer láttam a parkban smárolni egy csajjal akihez titokban odamentem és elmondta h a bnője szal kiderült minden és most mind a ketten tudunk mindent róla de neki lövése sincs róla h mi mindenre rájöttünk holnap este együtt leszünk és abban a tudatban van h lefekszem vele XD
csakhogy én valahogy jól megakarom alázni h többet ne tegyen ilyet senkivel és szégyelje magát(természetesen utána szakítok vel énis meg a csaja is...)
Mivel alázzam meg én olyasmire gondoltam h mivel olyan helyen leszünk ahol rengeteg ember mászkál(1 park mellet lakom)felizgatom meg minden aztán elkezdek vetkőzni de nem teljesen megkérem rá h először ő öltözzön le XD aztán kitalálom h "játszunk" olyat h bekötöm a szemét majd én irányítok aztán kivezetem a házból ruha nélkül a ruháit pedig kidobom az ablakon v ilyesmi XD
bár ez lehet h hülye ötlet szerintetek h bánjak el vele?
ez tök jó elképzeltem a tag fejét az eset közben:D
de a másik bnőjét is be kéne avatni valahogy..én legalábbis tuti ezt tenném:D
xD megérdemli a kis szemét :DD
16/L r
Na végre egy okos csajszi! Úgy van! De a barátnőjét is rendeljed oda!!!! :-)))
Sok sikert az akcióhoz!
ez nagyon jóötlet:D
beszervezem őt is jézusom h fog égni abban az utcában mindíg legalább 30 an szoktak lenni a park miatt XD
jó égő lesz ott neki feláll majd de nincs mivel eltakarni XD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!