Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Van 1srác aki totál átb@szott....szóval úgytörtént h elkezdett rám nyomulni megminden de végülis nemcsúnya szóval engedtem h nyomuljon már smároltunk meg 1dolgot leszámítva mindent csináltunk ami 1kapcsolatban benne van de nemfeküdtem le vele mert nemvagyok olyan aki rögtön belemegy az első szóra szóval az nemvolt..

a sráctól az volt ajjasság h aztmondta h nincs bnője énmeg miért is nyomozgattam volna komolynak tűnt de kiderült mert 1szer láttam a parkban smárolni egy csajjal akihez titokban odamentem és elmondta h a bnője szal kiderült minden és most mind a ketten tudunk mindent róla de neki lövése sincs róla h mi mindenre rájöttünk holnap este együtt leszünk és abban a tudatban van h lefekszem vele XD

csakhogy én valahogy jól megakarom alázni h többet ne tegyen ilyet senkivel és szégyelje magát(természetesen utána szakítok vel énis meg a csaja is...)

Mivel alázzam meg én olyasmire gondoltam h mivel olyan helyen leszünk ahol rengeteg ember mászkál(1 park mellet lakom)felizgatom meg minden aztán elkezdek vetkőzni de nem teljesen megkérem rá h először ő öltözzön le XD aztán kitalálom h "játszunk" olyat h bekötöm a szemét majd én irányítok aztán kivezetem a házból ruha nélkül a ruháit pedig kidobom az ablakon v ilyesmi XD

bár ez lehet h hülye ötlet szerintetek h bánjak el vele?

2009. júl. 15. 11:05
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
ja am 17/L vagyok...
2009. júl. 15. 11:08
 2/16 anonim ***** válasza:
89%

ez tök jó elképzeltem a tag fejét az eset közben:D

de a másik bnőjét is be kéne avatni valahogy..én legalábbis tuti ezt tenném:D

2009. júl. 15. 11:12
 3/16 anonim ***** válasza:
93%

xD megérdemli a kis szemét :DD

16/L r

2009. júl. 15. 11:12
 4/16 anonim ***** válasza:
95%
Hehe ez nagyon jó ötlet :D De még annyit hozzátennék,hogy esetleg beszervezhetnéd a barátnőjét is,és amikor kivezeted az utcára akkor megbeszéled a barátnőjével hogy ő is várjon ott kint. Aztán meg mész a csávóval,és leveszed a szeméről a cuccot,és majd eléggé megfog lepődni,hogy a barátnője ott áll előtte :D A ruháit meg ne add vissza xD
2009. júl. 15. 11:18
 5/16 anonim ***** válasza:
95%
Mindenképpen odahívnám a másik csajt is, nagyobbat ég a srác, ha rájön, hogy összefogtatok ellene :D
2009. júl. 15. 11:22
 6/16 anonim ***** válasza:
93%
szerintem lehetne olyna, hogy kidobod a ruháit az ablakon, amit lent a másik csaj vár és aztán ott várja majd a srácot a srác ruháival a kezében... szerintem nagyot koppanna :D
2009. júl. 15. 11:25
 7/16 anonim ***** válasza:
89%

Na végre egy okos csajszi! Úgy van! De a barátnőjét is rendeljed oda!!!! :-)))

Sok sikert az akcióhoz!

2009. júl. 15. 11:26
 8/16 A kérdező kommentje:

ez nagyon jóötlet:D

beszervezem őt is jézusom h fog égni abban az utcában mindíg legalább 30 an szoktak lenni a park miatt XD

jó égő lesz ott neki feláll majd de nincs mivel eltakarni XD

2009. júl. 15. 11:30
 9/16 anonim ***** válasza:
szerintem nem fogod tudni az uccára vinni, de ha a szobában elbujna a másik csaj, mikor levetkőzőtt elő jön, az is nagy koppanás lenne neki
2009. júl. 15. 12:15
 10/16 A kérdező kommentje:
kitudom vinni mert még lépcsőzni se kell szóval sima ügy kiváncsi vagyok a fejére:D
2009. júl. 15. 12:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!