Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valaki segítene? Meg őrülők!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki segítene? Meg őrülők!

Figyelt kérdés

Van egy fiú (22) aki belém zúgott rendesen.... Meg egyeztünk csak barátok vok de ő harcol értm...hogy össze jöjjünk.... :) de többször is féltékenyé tett lányokal ... Meg tőlem kért tanácsot exéhez.. randihoz....

Tegnap össze vesztünk állítolag sírt meg minden miattam.... De ms másik csajhoz kért tippet hová vigye randira..mert csaj belé esett..

Kérdem tőle mit érez erre ő: többet mint barátság...erre kérdem: mi lesz a harcolsz értem szövegel ,erre ő;Ez még nem 100 kiderül....( mármint ugye ha talizik csajjal mi alakul))

Szerintetek tényleg szeret?? :'( mert nem úgy érzem... Mit kezdjek vele??? Felejtsem el amíg tudom??? :'(

17l

A korunkat ne nézzétek.... Értelmes válaszokat ha lehet,nem a semmiért írtam ki... :))

2012. júl. 21. 23:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Féltékennyé tenni úgy jó ha nem akarsz összejönni azzal akivel végrehajtod, hogy előre megbeszélitek. Bevonod őt is, hogytudjon mindenröl. Ezért nem árt ha megbízható a fiú. Ezért nem gáz ha a célszemély ráír, hogy figyu mivan azzal a csajjal? Mert valószínű hogy rá fog írni, mert fontos, hogy ismerje ő is.

Hogy hogyan tedd féltékennyé?

Legyél vele, mégse vele!

Hivd el sétálni.. közbe intézd úgy, hogy a társ szembejöjjön veletek, v odajöjjön hozzátok, és legyél nagyon rendes vele. Szinte érződjön a levegőben h van valami. De ha nem akarod elhivnisétálni elég, ha látja. Ülj le valahova, ahol ő is gyakran előfordul (park.. ház előtt, stb) a társsal, és cseverésszetek.

Ez a gyakorlat. Ha nem akarod feltétlenül gyakorlatba átvinni, lehet verbálisan, msnen facebookon, bárhol. Barátian beszélgetsz a célszeméllyel, és kérdi hogy mi újság, szépen elmondod neki h xyz-vel nagyon jóban vagy, tegnap egészen éjfélig beszélgettem vele.. déltől.. :P ettöl eldobja az agyát. Csak fontos hogy bármit mondassz, mindig egyeztess a társsal. Nehogy lebukjatok.

mellesleg énsem vagyok túl idős. 17 vagyok.

Nekem sosem voltak ilyen problémáim, de tapasztalat hogy ha egy új fiú kerül a képbe, a hímnek kötelessége a nőstényt visszaszedni. Ez a dominancia valamint a párosodási ösztön. Már ha van neki. :)

2012. júl. 22. 12:27
 12/12 anonim ***** válasza:
Felejtsétek már el ezt a legyünk barátok dumát 10 pasiból talán 1 akar barátkozni egy csajjal,a szövegedből úgy tűnik hogy szereted tehát akkor mit barátkozgadsz gyere össze vele aztán lesz ami lesz!
2012. júl. 22. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!